Id al-Fitr – koko perheen maksuton tapahtuma

Tapahtumat Julkaistu 28.3.2024

Id al-Fitr päättää ramadanin paastokuukauden ja juhla kokoaa yhteen perheitä ja ystäviä. Tänä vuonna Suomessa Idiä juhlitaan 10.-11.4. ja sen kunniaksi Itis järjestää koko perheen maksuttoman tapahtuman kauppakeskuksessa.

Id al-Fitr -juhla valloittaa Itiksen keskiviikkona 10.4. klo 15-19 ja kokoaa perheet sekä yhteisöt nauttimaan ja juhlimaan! Id on perhejuhla ja tapahtumalla mahdollistamme yhteistä tekemistä perheen kesken. Ostosten ja ruokailun lomassa on siis nyt mahdollisuus päästä viettämään aikaa ja nauttimaan yhdessä!

Tapahtumaohjelma keskiviikkona 10.4. klo 15-19

  • Kaksi isoa pomppulinnaa keskusaukiolla – Hyppää pomppulinnaan viihtymään! Toiseen linnoista pääsevät viihtymään alle 5-vuotiaat ja toinen linnoista on puolestaan suunnattu hieman vanhemmille lapsille.
  • Hennatatuointipiste Burger Kingin edustalla – Pisteellä luvassa kauniita mini-hennatatuointeja käsiin! Hennatatuoinneissa käytetään aitoa ja turvallista hennatahnaa, joka on tehty 100% luonnon ainesosista. Ikäraja 5-vuotta, mutta pienimmille luvassa siirtokuvatatuointeja.
  • Paperilyhtyjen askartelua 2. kerroksessa Eatiksen edustalla
  • 360-kuvauspiste – Tule ikuistamaan tapahtumapäivä kuvauspisteelle!

Jesper Junior outlet-piste

Jesper Junior järjestää myös Itiksen alekampanjoista tutuksi tulleen outlet-pisteen House myymälän edustalle! Outlet-pisteellä on myynnissä lapsille sopivia juhlavaatteita edullisin hinnoin.

Id al-Fitr juhla

Id-juhla on vuoden kohokohta ja juhlatunnelmaa voi verrata joulunviettoon: perheet kokoontuvat, syövät hyvin sekä antavat toisilleen lahjoja. Juhla alkaa rukoushetkellä, jonka jälkeen vietetään aikaa sukulaisten ja ystävien kanssa.

Ruoka on iso osa juhlintaa kuukauden mittaisen paaston jälkeen. Id al-Fitriä kutsutaan myös sokerijuhlaksi tai ateriajuhlaksi. Tämän lisäksi juhlaperinteisiin kuuluu vierailut sukulaisten luona ja haudoilla sekä korttien lähettäminen.

Tervetuloa viihtymään!

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.