Lapsiperheen päivä

Kun on sellainen lauantai, että ei tarvitse siivota, tai tehdä rästiin jääneitä kotitöitä. Voi olla perheen kanssa koko päivän ja viettää kiireetöntä päivää, Itiksessä.

Itikseen on helppo tulla, autolle löytyy aina tilaa ja julkisilla pääsee oven eteen.

Mikäli aamupala jäi välistä tai lapset heräsi jo ennen kukonlaulua, voi päivän aloittaa alusta vaikka vohveliaamiaisella, tai muulla kotioloissa harvinaisella herkulla.

Jos ei ole nälkä, jano tai vessahätä, on aika suunnitella reitti tai lähteä vaan sinne, minne nenä näyttää. Onneksi Itikseen ei eksy ja tila on niin selkeä, että leivänmuruja ei tarvitse tiputella polulle, että löytäisi takaisin.

Kaikenlaista pikkukivaa on aina hauska näprätä. Askartelutarvikkeita, koulutavaraa, pieniä hassuja tavaroita ja toisaalta myös tarpeellista ja kivaa löydettävää on useissa liikkeissä. Flying Tiger, Lahjamaa, Sinelli, Suomalainen Kirjakauppa. Jos jotain tarvitaan vaikkapa lastenhuoneeseen tai koululaisen työpisteeseen, valittavana on vaikka mitä pientä ja isoa.

Itiksen vaateliikkeet tarjoavat kaikkea kurahaalarista hienoihin kiiltonahkakenkiin. Olisiko koulussa juhlat, tai vaarin synttärit? Löydätte taatusti etsimänne kaikkiin tilaisuuksiin. 

Rauhassa syömään koko perheen voimin vai jotain nopeaa? Itiksen ravintoloista saa nopeasti tuttuja herkkuja ja maailman makuja. Wokkia, pizzaa, pastaa, hampurilaisia, kanaa. Mitä tekisi mieli… sanokaa vaan ääneen!

Reissun kohokohtana lelukauppa ja Itiksen Leikkiasema. XS Toys on täynnä leluja ja Partyland kaikkea, mikä tekee arjesta leikkijuhlaa. Iitksen maksuton Leikkiasema sijaitsee 2. kerroksessa Powerin läheisyydessä. Itiksen Leikkiasemalla lapset pääsevät leikkimään yhdessä vanhempien kanssa. Leikkiaseman aktiviteeteista suurin osa on suunniteltu 4-10-vuotiaille lapsille. Myös pienemmät lapset ovat toki tervetulleita leikkimään, ja heille löytyy Leikkiasemalta pehmoleikkialue pehmopalikoineen. Leikkiasemalta löytyy myös WC-tilat.

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.