Helsinki Cup valtaa Itä-Helsingin

Itis ja lähialueet Julkaistu 5.7.2023

Helsinki Cup pelataan taas perinteisesti ympäri kaupunkia 10.-15.7.! Vuoden 2023 Helsinki Cup on jo sarjassaan 48. ja tänä vuonna turnaukseen osallistuu ennätykselliset 1600 joukkuetta.

Helsinki Cupin pelejä pelataan ympäri kaupunkia ja myös Itä-Helsingin nurmikentät täyttyvät iloisista pelaajista ja fudiksen ystävistä. Siksi muistutammekin, että Itis on täydellinen paikka viilentyä, levätä ja rentoutua otteluiden välillä tai ennen niitä!

Lisäksi meiltä voi hankkia kaikki tarpeelliset varusteet, eväät tai muut tarvittavat kentän laidalle. Useat urheiluliikkeet tarjoavat laajan valikoiman jalkapallokenkiä, -vaatteita ja -tarvikkeita ja päivittäistavarakaupoista sekä erikoisliikkeistä löytyy toinen toistaan herkullisempia ja terveellisempiä snäksejä otteluiden välille!

Psst! Itikseen on myös avattu koko kesän ajaksi uusi livepelikonsepti Wondershop Game Box, joka kannattaa käydä tsekkaamassa vaikka otteluiden välissä! Game Box kokoaa nuoret yhteen pelailemaan ja viettämään aikaa. Pelipiste sijaitsee Itiksen keskusaukiolla ja on avoinna to-pe klo 13-17 ja la klo 11-15.

Toivotamme kaikille oikein antoisaa ja mukavaa turnausta – nähdään Itiksessä!

Helsinki Cup järjestetään vuosittain ja turnaus tarjoaa nuorille jalkapalloilijoille mahdollisuuden kilpailla kansainvälisessä ympäristössä ja kehittää taitojaan. Osallistujat saavat kokea jalkapallon ilon ja jännityksen samalla kun he kohtaavat joukkueita eri kulttuureista ja taustoista. Helsinki Cupissa on useita sarjoja eri ikäluokille.

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.