Lahjaideat ja vinkit isänpäivän viettoon

Uutiset Päivitetty 7.11.2023

On taas aika muistaa niin isiä kuin isänmielisiäkin! Mitäpä, jos viettäisitte unohtumattoman isänpäivän Itiksessä? Tältä sivulta löydät vinkit isänpäivän viettoon sekä tarjouksia ja lahjaideoita.

Vinkit isänpäivän viettoon

Mitäpä, jos viettäisitte mukavan päivän isän, faijan, vaarin tai vaikka varaisän kanssa Itiksessä? Tästä löydät muutamia tärppejä isänpäivän viettoon!

Suomen ainoa IMAX elokuvateatteri Itiksen Finnkinossa tarjoilee isänpäiväviikonlopulle huikeita uutuusleffoja kuten esimerkiksi Lonely Castle in the mirror, Tiger 3 ja MummolaKatso koko ohjelma ja vietä mukava leffahetki Itiksessä.

Laajasta noin 40 ravintolan valikoimasta löytyy jokaiselle isälle jotakin. Koukkaa siis esimerkiksi thaimaalaista katuruokaa valmistavaan Ahaan Tam Sangiin, nepalilaiselle makumatkalle Delhi Rasoihin tai italialaistunnelmiin vievään Vapianoon. Suosittelemme myös testaamaan uusimman tulokkaan kalaravintola Sennaran. Kaikki Itiksen ravintolat löydät täältä!

Psst. lisävinkkeinä esimerkiksi Elixiasta lahjakortti liikunnan ystävälle, Cuttersilta hiusten- tai parranleikkuu ja Stockmannin Lippupisteeltä, Tiketmasterilta tai Tiketiltä kulttuurielämyksiä!

Aukioloajat isänpäiväviikonloppuna

  • La 11.11. 10-19
  • Su 12.11. (isänpäiväsunnuntai) 12-18

Osa liikkeistä palvelee laajemmilla aukioloajoilla. Liikekohtaiset aukioloajat löydät täältä!

Lahjaideat

Pehmeä vai kova paketti? Sinä päätät! Itiksen laajasta liikevalikoimasta löydät mitä parhaimmat lahjaideat isänpäivään. Tarjoukset ja lahjaideat löydät alta sekä tietenkin paikan päältä liikkeistä.

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.