Itiksen kahvilat

Uutiset Päivitetty 26.10.2023

Itiksestä löydät monipuolisen kattauksen erilaisia kahviloita, tervetuloa tuoreen kahvin äärelle ja herkuttelemaan tasokkailla leipomo- ja konditoriatuotteilla itäiseen Helsinkiin!

Kahviloistamme saat vasta keitetyt kahvit sekä tuoreet pullat ja suolaiset herkut niin paikan päällä nautittavaksi kuin mukaankin. 

Laadukkaat, käsityönä valmistetut konditoriatuotteet niin arkeen ja juhlaan valmistaa Itiksen Kakkugalleria. Kahvila tunnetaan erityisesti kakkubuffetistaan, jossa buffetin hinnalla saa syödä niin paljon kakkubuffetin herkkuja kuin jaksaa! Kakkugalleriasta myös laadukkaat kahvit sekä laaja teevalikoima teenystäville. Tarjolla lisäksi ruokaisat salaatit ja täytetyt leivät isompaan nälkään, vaikka lounaaksi. Kahvilan löydät Itiksen 1. kerroksesta Tallinnanaukion sisäänkäynnin läheisyydestä.

Klassinen Fazer Café tunnetaan kahvila- ja konditoriatuotteistaan. Itiksen kahvilassa arkisin lounaaksi tarjolla kermaista lohikeittoa, täytettyjä leipiä ja croissantteja sekä runsaita salaatteja, joiden täytteet voi valita itse. Fazer Café kutsuu istahtamaan shoppailun lomassa 1. kerroksessa Itiksen Keskusaukion laidalla.

Itiksen Stockmannin 2. kerroksessa sijaitsevasta Robert’s Coffeesta kahvilatuotteiden ja salaattien lisäksi aamupalaksi erilaisia aamiaisvaihtoehtoja sekä viikottain vaihtuva edullinen lounasajan keittobuffet. Kahvilassa myös A-oikeudet ja viihtyisiin tiloihin on mukava istahtaa viinille tai ottaa kahvin seuraksi pienet avecit.

Spice Ice -jäätelöbaari 1. kerroksen keskuskäytävällä tarjoaa laajan valikoiman erilaisia irtojäätelöitä sekä Softis-pehmistä. Koristele jäätelöannoksesi herkullisin lisukkein tai valitse Pyörremyrsky, jossa Softis ja lisukkeet pyöräytetään sekaisin ihanaksi herkuksi!

Waffle Café tekee herkulliset belgialaiset vohvelit ja crepesit makeine ja suolaisine täytteineen. Kahvilasta myös pirtelöt, jäätelöt ja ihanat kahvit. Oiva paikka tulla vaikka vähän kauempaakin Itä-Helsinkiin herkuttelemaan! Kahvilan löydät Itiksen 2. kerroksesta Halosen vierestä. 

Keskusaukion vieressä sijaitsevasta Espresso House Itiksestä kestävästi viljellyistä kahvipavuista tehdyt ja asiakkaan tilauksen pohjalta koulutettujen baristojen valmistamat lämmittävät juomat luovat täydellisen kahvihetken kiireisen päivän keskelle. Kahvin ja teen seuraksi kahvilasta saa myös suolaista ja makeaa kahvilan omassa leipomossa valmistettuna. Kahvila tarjoaa myös aamiaissettejä!

Mehu- ja smoothiebaari Jungle Juice Bar Halosen edustalla tekee tilauksesta ravitsevan juoman niin välipalaksi kuin lounaaksikin. Värikkäät juomat piristävät myös silmää ja tuo raikkaan virkistyksen shoppailun lomassa. Smoothie on helppo ja nopea herkku napata myös mukaan. 

Maailmalla trendikkäät kuplateet ovat rantautuneet myös Itäkeskukseen! Bubble Tea Itiksestä virkistävät kuplateet ovat saatavilla useilla eri mauilla, myös maitopohjaisina. Kahvila sijaitsee Itiksen 2. kerroksessa New Yorker liikkeen vieressä. 

Tervetuloa Itikseen istahtamaan kahville niin aamiaisen, lounaan kuin shoppailunkin lomassa!

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.