Itiksen H&M uudisti myymäläkonseptiaan

Uutiset Päivitetty 28.12.2022

Itis uudistuu ja osa liikkeistä uudistaa myös konseptejaan!

Ensimmäisen Suomen-liikkeensä jo vuonna 1997 Itikseen avannut H&M uudisti myymäläkonseptiaan. Lisäksi liiketilaa on laajennettu ja Itiksestä löytyy nyt myös H&M home.

H&M Itis on yksi ensimmäisiä liikkeitä suomessa, josta löytyy uusi asiakaskokemukseen vahvasti vaikuttava myymäläkonsepti ”Your favourite neighborhood”. Konseptipäivitys pitää sisällään täysin uudistetun myymälän täynnä inspiraatiota. Myymälä tarjoaa asiakkailleen lämpimän ja tervetulleen olon rennossa ympäristössä.

Uudistuksen myötä H&M Itis on laajentanut tilojaan jopa 119 neliömetrillä. Myymälään on tuotu uutena myös itsepalvelukassat sekä upea H&M home.

”Kauppakeskukselle on tärkeää, että liikkeet uudistuvat ja uudistavat konseptejaan rintarinnan kauppakeskuksen kanssa, jotta yhdessä vastaamme asiakkaan jatkuvasti kehittyviä ostostarpeita”, Itiksen kauppakeskusjohtaja Christoffer Jansén sanoo.

Vastuullisuuteen panostetaan

Vastuullisuus on yksi tärkeistä teemoista H&M:n toiminnassa. H&M Itis tarjoaa myös jatkossa suosittua Garment Collection -palvelua. Palvelu on lanseerattu jo vuonna 2013 ja sen ytimessä on kiertotalouden edistäminen. Asiakkaat voivat jättää vaatteita ja tekstiilejä myymälän keräyspisteelle, jossa ne jaotellaan kategorioihin kuten uusiokäyttö sekä kierrätys.

Lue lisää H&M:n ja muiden Itiksen liikkeiden kierrätyspalveluista!

Itiksen H&M palvelee seuraavasti

  • Ma-pe klo 10-21
  • La klo 10-20
  • Su klo 12-18

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.