Kiitos, kun kierrätät!

Artikkeleita ja tarinoita Päivitetty 21.5.2024

Kauppakeskus Itiksen useat liikkeet tarjoavat kierrätyspalvelua. Hyödynnä nämä veloituksettomat palvelut ja kierrätä mm. sähkö- ja elekroniikkalaitteet oikein!

Tiesitkö, että sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrättäminen on helppoa ja ilmaista! Voit viedä laitteet veloituksetta kierrätettäväksi liikkeisiin, jotka myyvät kodinkoneita.

Itiksessä elektroniikka- eli SER-jätettä voit palauttaa maksutta esimerkiksi Gigantin myymälään. Gigantin kautta voit kierrättää kodinkoneet ja elektroniikkalaitteet ilman uuden laitteen ostopakkoa. Kierrätykseen voit tuoda myös muista liikkeistä ostetut laitteet.

Oikein teipattuna käytettyjen paristojen ja pienakkujen palautus onnistuu kätevästi kauppareissun ja pullojen palautuksen yhteydessä myös Itiksen S-MarkettiinLidliinTokmannille sekä Clas Ohlsonille.

Useat muotiliikkeet mahdollistavat vanhojen vaatteiden ja tekstiilien kierrätyksen, muun muassa H&M Itiksestä lötyy oma keräyslaatikko kierrätettäville tekstiileille. Kierrätykseen voit tuoda tekstiilit merkistä ja tekstiilin kunnosta riippumatta, aina lakanoista sukkiin. Jokaisesta H&M myymälään tuomastasi pussista saat etukupongin, jonka voit käyttää myymälässä seuraavan ostoskerran yhteydessä! 

Kierrätä vanhat ja rikkinäiset laitteesi oikein, jotta sähkö- ja elektroniikkalaitteiden haitalliset ja myrkylliset aineet eivät ajaudu maaperään tai vesistöihin.

Kierrätettyjen tilalle voi löytyä uusi laite Itiksen kodinelektroniikkaa myyvistä liikkeistä.

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.