House avasi Suomen toisen myymälänsä Itikseen

Uutiset Julkaistu 20.2.2023

House avasi uuden myymälänsä Itikseen. Valikoimasta löytyy kauden ajankohtaisimmat trendit nuorekkaalla twistillä ja hyvällä hinta-laatusuhteella varustettuna.

House opiskelijoille ja nuorille aikuisille suunnattu vaatebrändi, joka kuuluu samaan ketjuun toisen vastikään Itikseen avatun vaateliikkeen, Croppin, kanssa. House on valikoimaltaan monipuolisempi, tarjoten vaatteita moneen eri makuun pinnalla olevia trendejä mukaillen.

”Meillä on jokaiselle jotakin, löytyy siitä casual outfitista street styleen sekä kauluspaitaan. Pystytään tarjoamaan monelle kategorialle oman tyylistä muotia.” Myymäläpäällikkö Laura Jokinen kertoo.

Kuvassa vasemmalla myymäläpäällikkö Laura Jokinen ja oikealla työntekijä Suvi

Valikoimasta löytyy vaatteita ja asusteita moneen tyyliin. Vaatekaapin perusvaatteiden lisäksi kauden trendit ohjaavat pitkälti Housen valikoimaa. Kevään trendit näkyvätkin myymälässä vahvasti.

”Suunnittelijamme keräävät jatkuvasti inspiraatiota ja ideoita esimerkiksi sosiaalisesta mediasta ja myös ihan kaduilta katumuodista. Meidän 2023 kevätmallistossa näkyy selkeästi esimerkiksi farkkumuotia, motocross-lookkia ja 90-luvun muotia.” Laura kertoo.

Kevään trendien mukaisesti liikkeestä löytyy esimerkiksi paljon hameita – epäsymmetristä helmaa, ruutu- sekä raitakuviota ja muita suurieleisiä kuoseja. Lisäksi Houseen saadaan pitkin kevättä lisää Marvelin tuotteita.

”Marvelin tuotteita on meiltä paljon kyselty ja niitä on nyt tulossa lisää kevääseen. Ne on ollut todella isossa nousussa.” Laura mainitsee.

Omaksi suosikikseen Laura mainitsee Housen valikoimassa vahvasti näkyvillä olevan motocross-trendin – keinonahka ja ralliajovarusteista inspiroituneet takit ovat olleet näkyvillä sosiaalisessa mediassa jo jonkin aikaa. Itikseen avattu House on Suomen toinen, ja Laura uskoo, että vaatemyymälä tulee täydentämään hyvin Itiksen liikevalikoimaa:

”Tällä hetkellä kun mennään vahvasti hinta edellä, niin meille riittää kyllä kysyntää. Pystymme tarjoamaan hyviä tuotteita hyvään hintaan ja näinä aikoina sillä hinta-laatusuhteella on paljon merkitystä. Monelle ollaan varmasti vielä vieras brändinä, mutta uskon, että juuri se innostaa monia tutustumaan meidän valikoimaan.”

Avajaisviikko alkoi hyvillä mielin ja Laura odottaakin innolla loppuviikkoa sekä sitä, että pääsee kunnolla työn touhuun palvelemaan asiakkaita Itiksessä. Myös Itiksen slogan ”Tilaa olla sinä” näkyy Housessa niin työntekijöille kuin asiakkaillekin:

”Meillä koko työryhmä tulee hyvin eri lähtökohdista, mutta silti kaikilla on täällä sama päämäärä ja hyväksytyksi tuleminen on tärkeää. Meillä kaikki saa olla ihan mitä vain ja se näkyy myös meidän vaatetarjonnassa Disney-paidasta kauluspaitaan.” Laura summaa.

Tsekkaa aukioloajat ja myymälän tarkka sijainti!

Psst. Itiksestä löydät laajan valikoiman vaateliikkeitä – tutustu liikkeisiin täällä ja tule ostoksille.

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.