Hanki kesän trendilasit meiltä

Uutiset Julkaistu 13.6.2023

Mitä olisikaan festarit ilman asukokonaisuuteen sopivia aurinkolaseja? Aurinkolasit ovat kesän tärkein asuste arkeen ja juhlaan! Tiedustelimme Itiksen Specsaversin Marina Åkerlundilta millaiset aurinkolasit tänä kesänä trendaavat.

Joka kevät ja kesä nousee esille erilaisia aurinkolasitrendejä, jotka näkyvät etenkin festareilla sekä yleisesti katumuodissa. Tällä hetkellä suosituimpia aurinkolaseja ovat edelleen isot näyttävät lasit sekä muovisena että metallisena. Trendeihin on noussut myös uudet hieman futuristisen näköiset paksut muovikehykset, joissa on leveät aisat. On myös hyvä muistaa, että musta väri on kestoklassikko!

Psst! Itiksessä on käynnissä aurinkolasiviikko 12.-18.6.2023. Tsekkaa tarjoukset ja osallistu aarrejahtiin täällä!

Tämän hetken a-lasitrendit

  • Kulmikkaat & kissamaiset kehykset leveillä aisoilla
  • Kevyesti värjätyt tai liukuvärjätyt linssit
  • Naiselliset isot muovikehykset
  • Isot kulmikkaat metallikehykset
  • Pilotit ja pyöreät metalli- ja muovikehykset

Specsavers Itis tarjoaa aina kahdet lasit yksien hinnalla

Aurinkolasit saa hyvään hintaan Itiksen Specsaversiltä! Specsavers tarjoaa aina kahdet lasit yksien hinnalla ja usein näinä aikoina toiset lasit ovatkin aurinkolasit. Aurinkolaseihin on mahdollista saada myös huippulinssit esimerkiksi polarisoivalla ominaisuudella sekä pinnoittettuina eli kovalla, heijastuksenestolla ja likaahylkivällä pinnalla.

Käy siis pyörähtämässä Itiksen Specsaversillä ja hae omaan tyyliisi sopivat lasit! Aukioloajat ja myymälän sijainnin löydät täältä.

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.