Aurinkolasiviikko Itiksessä

Uutiset Päivitetty 7.6.2024

Kesä on täällä ja sen kunniaksi Itiksessä vietetään aurinkolasiviikkoa 10.-16.6.2024! Luvassa on aarrejahti… Viikon aikana piilotamme pahvisia Itis aurinkolaseja ympäri kauppakeskusta ja jaossa on mahtavia palkintoja. Eli juoksujalkaa aarrejahtiin 10.-16.6.!

Nyt jos koskaan on hyvä aika suunnata Itikseen tsekkaamaan kevään aurinkolasivalikoima! Meiltä löydät paljon liikkeitä, josta saat trendikkäimmät lasit kesän tärkeimpiin menoihin. Ostosten aikana suosittelemme pitämään silmällä pahvisia jättiaurinkolaseja, jotka löytämällä voi voittaa palkintoja…

Tsekkaa koko liikevalikoima täältä!

Aarrejahti

Piilotamme viikon aikana ympäri kauppakeskusta isoja pahviaurinkolaseja! HUOM! Piilopaikat sijaitsevat kauppakeskuksen käytävillä, liikkeiden läheisyydessä, mutta ei liikkeiden sisällä. Aurinkolasien löytäjille on luvassa palkintoja. Itiksen liikkeistä on mukana Specsavers, Synsam ja Stockmann Alta löydät kuvan pahvisista aurinkolaseista sekä aarrejahdin säännöt!

Säännöt

  • Etsi pahviset aurinkolasit kauppakeskuksesta
  • Vie aurinkolasit Itiksen infopisteelle ja saat palkinnon
  • Vinkkinä! Infopisteeltä voit tiedustella onko kyseisen päivän aurinkolasit jo löydetty
Itis aurinkolasien löytäjille luvassa lahjakorttipalkintoja!

Onnea etsintään!

Psst. Itiksen kilpailujen ja arvontojen yleiset säännöt löydät täältä.

Palkinnot

Mukana kampanjassa on Itiksen liikkeistä Specsavers, Synsam ja Stockmann. Liikkeiden palkinnot jaetaan infopisteeltä. Aurinkolasipalkintoja on jaossa viikon aikana yhteensä 6 kappaletta ja yhtenä bonuksena leffaliput. Alta löydät hieman tarkempaa tietoa siitä, millaisia aurinkolasipalkintoja on luvassa!

Specsavers

Specsaversin palkintoina kahdet eri trendilasit! Nämä jaetaan satunnaisessa järjestyksessä myymälästä!

Synsam

Synsamilla puolestaan mukana kolmet erilaiset Ray-Ban aurinkolasit! Nämä jaetaan satunnaisessa järjestyksessä myymälästä.

Stockmann

Stockmannin valikoimasta voittaja pääsee valitsemaan yhdet lasit a + moren valikoimasta (hintahaarukka 12,90-24,90 €).

Esimerkkikuva a + more laseista

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.