Asiantuntevaa apua asiakirjojen laadintaan HOK-Elannon Lakipalveluista

Uutiset Julkaistu 13.11.2023

Jokaisen meistä olisi hyvä varmistaa, että omat tärkeät asiakirjat ovat kunnossa. Itiksen HOK-Elannon Lakipalvelut tarjoavat asiantuntevaa palvelua ja apua tärkeiden asiakirjojen, kuten testamentin laadintaan. Marraskuussa saat jopa -15% testamentin hinnasta kun varaat ajan 30.11. mennessä!

HOK-Elannon Lakipalvelut on toiminut Itiksessä jo monen vuoden ajan ja auttanut asiakkaitaan erilaisten asiakirjojen, kuten testamenttien laatimisessa. Valikoimaan kuuluu testamenttien lisäksi myös muun muassa perukirjat, perinnönjakosopimukset ja avioehdot.

HOK-Elannon Lakipalvelut löydät Itiksen katutasosta osoitteesta Turunlinnantie 2b. Huomioithan, että toimistoon on kulku ainoastaan ulkokautta Turunlinnantien puolelta. Toimisto on avoinna arkisin maanantaista perjantaihin klo 9-16. Ajanvarausta suositellaan.

Nyt saat -15% testamentista kun varaat ajan 30.11.2023 mennessä

Marraskuun aikana HOK-Elannon Lakipalvelut tarjoavat testamenteista -15%! Aika tulee varata 30.11. mennessä. Testamentin hinta alennuksella on 204 € (norm. 240 €) ja keskinäisen testamentin hinta puolestaan 306 € (norm. 360 €). Varaa aika soittamalla numeroon 010 766 6598.

Testamentti on oikeudellinen asiakirja, jossa henkilö ilmaisee tahtonsa siitä, miten hänen omaisuutensa tulee jakautumaan hänen kuolemansa jälkeen. Testamentilla henkilö voi määrätä, kenelle hänen omaisuutensa siirtyy ja millä ehdoilla.

Testamentti avaa oven omien toiveiden mukaiseen jakamiseen ja antaa mahdollisuuden valita kuka perii omaisuuden. Se mahdollistaa myös esimerkiksi avio- tai avopuolison taloudellisen aseman turvaamisen.

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.