Itis Back to School

Tapahtumat Päivitetty 12.7.2024

Koulujen alkamista juhlistetaan keskusaukiolla ja Tallinnanaukiolla lauantaina 3.8.2024! Päivä on täynnä ohjelmaa, elämyksiä ja musiikkia. Tapahtumassa jokainen voi inspiroitua olemaan oman luokkansa tai oman elämänsä supersankari. Myös festarifiilistä on luvassa kun Tallinnanaukiolle rakentuu GS/24 festari!

Koulujen alkamisen kunniaksi perheen pienimpiä on ilahduttamassa Keskusaukion lavalla pieni, suuri Kikattava Kakkiainen! Keskusaukion lavalla nähdään myös yleisöä osallistava Juhlaprinsessojen sankarikoulu ja päivän aikana pääsee askartelemaan ikiomia supersankarimaskeja. Lisäksi pienet supersankarit voivat ikuistaa upeat maskit kuvauspisteellä. Tapahtuman juontaa meillä jo tutuksi kasvoksi muodostunut valovoimainen Sanna Laitinen.

Tapahtuman aikataulu – keskusaukio

Tapahtumapaikkana toimii Itiksen Keskusaukio.

  • Klo 12.00 Kikattava Kakkiainen show
  • Klo 13.00 Prinsessojen show
  • Klo 13.30-14.30 Prinsessojen Meet & Greet
  • Klo 14.00 Kikattava Kakkiainen show
  • Klo 15.00 Prinsessojen show
  • Klo 15.30-16.30 Prinsessojen Meet & Greet

Kikattava Kakkiainen show

Kikattava Kakkiainen on pienestä koostaan huolimatta suuri sankari, jolla on valloittava hymy ja naurun lahja – se tarttuu ja saa jokaisen hyvälle tuulelle! Kikattava Kakkiainen viihdyttää lapsia omalla DJ setillä! DJ Kakkiainen soittaa musiikkia ja MC Citykani tanssittaa, leikittää, liikuttaa sekä levittää naurua ja iloista mieltä kaikille lapsille ja lapsenmielisille.

Juhlaprinsessojen sankarikoulu

Astu mukaan musisoimaan Lohikäärmesoturin ja Lumikuningattaren Sankarikouluun! Lohikäärmesoturi on muinaisten kamppailulajien taitaja, kun taas Lumikuningatar omaa voimakkaat lumitaikavoimat. Prinsessat näyttävät yleisölle omia voimiaan musiikin siivittäminä. Tunnistatko oman voimasi? Yhdessä opimme leikkien, liikkuen ja laulaen, että sisäinen voima on tärkeintä!

GS/24 – Goodbye Summer 2024 Fest

Nuorten musiikkifestivaali GS/24 ottaa haltuun Itiksen Tallinnanaukion lauantaina 3.8.2024! Lavalle nousevat DJ, nuoria artisteja ja illan päätteeksi Vepu, Karim B ja Pastori Pike. Festivaali on ilmainen, päihteetön ja avoin kaikille.

GS/24 on osa Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden Nuorten budjetti – osallisuustoimintaa. 

Yhteistyössä

  • Kauppakeskus Itis
  • FULLSTEAM AGENCY OY
  • Team Agency Oy

Tervetuloa juhlistamaan koulujen alkamista meidän kanssa!

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.