Meille rakentuu Suomen ensimmäinen kauppakeskuksessa sijaitseva kauppahalli

Itis uudistuu Päivitetty 17.11.2023

Lisää jännittäviä uutisia Itiksen uudistukseen liittyen olis taas tarjolla! Niin kuin aiempia blogitekstejä seuranneet jo tietävätkin niin meillä tapahtuu tällä hetkellä aika paljon. Viimesimpänä sovittiin Skanskan kanssa uudistuksen toisen vaiheen toteutuksesta ja se vasta jännää onkin!

Bulevardin uudistustyöt jatkuu edelleen kovaa vauhtia ja kestää loppuvuoteen 2023 asti. Tällä hetkellä Bulella asennellaan uusia liukuportaita ja upouutta lattiaa! Ehkä muistattekin, kun viimeks kerroin, että meille tulee noin 4000 neliötä uutta lattialaattaa. Vähän on karun näköstä aina ajoittain. Uutta ja upeeta on kuitenkin tulossa!

Mutta eipäs siinä vielä kaikki…

Nyt saadaan myös uudistuksen toka vaihe silmään, kun Tallinnanaukion puoleisen osuuden, eli Pasaasin uudistustyöt aloitetaan. Ja mikä upeinta, Pasaasille rakentuu Suomen ensimmäinen kauppakeskuksessa sijaitseva kauppahalli. Me ollaan kaikki tästä ihan super innoissaan!

Havainnekuva kauppahallista

Kauppahallin rakennustyöt alkaa jo nyt elokuussa ja koko uudistuksen olis määrä olla valmis kesällä 2024, aika siistiä! Pasaasin uudistuksen osalta hyvä yhteistyö jatkuu Skanskan porukan kanssa. Siitä lisää täällä!

”Olemme iloisia, että yhteistyö Skanskan kanssa jatkuu, ja odotamme innolla mittavan uudistushankkeen valmistumista kesällä 2024”, sanoo kauppakeskusjohtaja Christoffer Jansén.

Mikä se kauppahalli sitten oikein on?

Noh, kauppahalli tulee olemaan täysin uudenlainen ja uniikki konsepti Itiksen sisällä. Me tuodaan kauppahalleille ominaiset kojumaiset ratkaisut Pasaasille ja tarjontaa tulee olemaan päivittäistavaroista aina erilaisiin take away -ratkaisuihin.

Havainnekuva kauppahallista

Kauppahalliin rakentuu myös esiintymislava, jolla me saadaan elävöitettyä kauppakeskusta myös ilta-aikaan. Esiintymislavalla voidaan nähdä niin liikkeiden kanssa yhteistyössä toteutettuja tapahtumia kuin DJ-keikkojakin!

Monipuolisella valikoimalla ja esiintymislavan tuomilla mahdollisuuksilla me saadaan Itikseen täysin uudenlaista fiilistä!

Cheers ja seuraavaan kertaan,
Julia / Itiksen markkinointikoordinaattori

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.