Tule nauttimaan Espresso Housen kevään uutuuksista

Uutiset Julkaistu 3.5.2024

Espresso Housen kevään valikoima on täällä ja se tarjoaa herkkuja, jotka ilahduttavat niin makunystyröitä kuin mieltäkin. Tutustu uutuuksiin ja löydä oma suosikkisi tästä herkullisesta valikoimasta!

Bubble Iced Latte Caramel
Herkullinen yhdistelmä täyteläistä espressoa, raikasta maitoa ja makeaa Caramel-kastiketta. Jääkylmä juoma on höystetty herkullisilla kahvihelmillä, jotka tekevät siitä täydellisen virkistysjuoman keväisiin hetkiin. Huomioithan, että Caramel-kastikkeessa on maitoa ja laktoosia, joten juomaa ei voi valmistaa vegaanisena tai laktoosittomana

Pekaani-kinuskibrownie
Houkutteleva vegaaninen brownie, jonka pehmeä karamelli ja rapeat pekaanipähkinämurut sulavat suussa. Tarjoillaan kauravispin kanssa. Tämä on täydellinen valinta niille, jotka haluavat herkutella täysin vegaanisesti!

Orange Cheesecake
Vaniljan ystäville tämä herkku maistuu varmasti! Espresso Housen leipomon tuorejuustoon leivottu kakku viimeistellään herkullisella appelsiinikastikkeella ja tarjoillaan pehmeän kermavaahdon kanssa.

Pink Frapino
Eksotiikkaa ja makeutta yhdistävä Pink Frapino tarjoaa piristävän vaihtoehdon perinteiselle kahvijuomalle. Pitaijan, mansikan ja vaniljan makuyhdistelmä, joka viimeistellään kermavaahdolla, on täydellinen valinta lämpimiin kevät päiviin.

Korealainen Kanasalaatti
Jos etsit kevyempää lounasvaihtoehtoa, Espresso Housen korealainen kanasalaatti on loistava valinta! Romainesalaatin, suomalaisen kanan, grillattujen kasvisten ja muiden herkullisten lisukkeiden yhdistelmä tarjoaa raikkaan ja täyttävän vaihtoehdon lounashetkiin.

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.