Tiedote: Uusia elämyksiä Itikseen – Megazone palaa juurilleen ja ravintolauutuuksia

Uutiset Julkaistu 9.2.2024

Maailman maut tulevat Itiksessä entistä lähemmäksi, kun kauppakeskukseen aukeavat Lopez y Lopez, Seksico Tacos ja ukrainalainen elintarvikekauppa Sopilka. Myös monipuolisia uusia elämyksiä on tiedossa.

Itikseen kesällä avautuva kauppahalli yhdistää perinteisen kauppahallin tunnelman moderniin kauppakeskusympäristöön. Saatavilla on aitoja makuja läheltä ja kaukaa, kun Fazer Café ja tacoja ja meksikolaista ruokaa tarjoileva Seksico Tacos muuttavat kauppahalliin. Myös kansainvälisten elintarvikkeiden saatavuus paranee entisestään, kun Kalinka ja Sopilka avaavat kauppahalliin.

“Uudistuva Itis tarjoaa Fazer Cafélle hienot puitteet keskeisellä paikalla. Fazer Café avataan uudella paikalla entistä viihtyisämpänä ja isompana. Uusi Fazer Café tarjoaa kahvilaelämyksiä aamupalasta lounaaseen sekä iltapäivän ja illan kahvihetkiin. Itis on kehittynyt kauppakeskuksena vahvasti ja uusimmat uudistukset antavat puitteet entistä parempaan asiakaskokemukseen”, sanoo Fazer Retail Suomen toimitusjohtaja Miika Kostilainen

“Ravintolan avaamista kantakaupungin ulkopuolelle oli suunniteltu jo jonkin aikaa ja kun meille tarjoutui mahdollisuus avata Itikseen, ei asiaa tarvinnut kauaa miettiä. Seksico tunnetaan herkullisten tacojen lisäksi räväkästä tyylistään sekä kuuluisista chilikastikkeistaan. Uskon, että Seksico sopii Itikseen kuin nenä päähän ja täydentää myös mukavasti Itiksen monipuolista ravintolatarjontaa persoonallisella tyylillään”, kertoo Sexico Foodsin toimitusjohtaja ja perustaja Topi Rönkä.

“Itis on aina pyrkinyt tarjoamaan monipuolisen valikoiman ruokaelämyksiä, ja olemme erityisen innoissamme Suomen ensimmäisestä kauppakeskukseen avautuvasta kauppahallista. Se rikastuttaa ravintolatarjontaamme ja tuo yhteen eri yhteisöjä herkullisten makujen äärelle”, lisää kauppakeskusjohtaja Christoffer Jansén.

Alkuvuoden ravintolatapauksia Itiksessä on myös aitoa meksikolaista katuruokaa tarjoileva Lopez y Lopez, joka avaa Itiksen 2. kerrokseen Hanko Aasian läheisyyteen.

Supersuosittu laserpeli palaa juurilleen

Megazone aloitti toimintansa Suomessa vuonna 1993, jolloin ensimmäinen Megazone avattiin Itäkeskukseen. Uuteen Itiksen Megazoneen tulee lähes 500 m2:n pelialue ja uutuuttaan hohtava Helios Pro -pelilaitteisto 36 yhtäaikaiselle pelaajalle. Synttärihuoneita tiloihin tulee kaksi. Rakennustyöt ovat hyvässä vauhdissa ja ovet avautuvat pelaajille helmikuussa.

“Nyt Megazone on entistäkin helpommin saavutettavissa koko pääkaupunkiseudulla kolmannen toimipisteen avautuessa. Toivottavasti vastaanotto Itiksessä on vähintäänkin yhtä hyvä kuin 1990-luvulla, jolloin Megazone rankattiin City-lehdessä kaupungin parhaaksi pelipaikaksi”, sanoo toimitusjohtaja Antti Hannikainen.

“Itis on paikka kohtaamisille, joka tarjoaa ostosmahdollisuuksien lisäksi muutakin. Megazone ja helmikuussa Itiksessä aloittava tanssiklubi Master ovat Itiksen tavoin toimijoita, jotka tarjoavat uusia kokemuksia niin nuoremmille kuin vanhemmillekin elämysten etsijöille”, Jansén jatkaa.

Muita uutuuksia Itiksen liikevalikoimaan on helmikuussa avaava Sinsay.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Christoffer Jansén,

Head of Center Management, CC Real GmbH +358406475617, c.jansen@cc-real.com

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.