Tanssiklubi Masterin löydät nyt Itiksestä

Julkaistu 5.3.2024

Itiksen viihde- ja vapaa-ajan palvelut laajenevat entisestään kun nyt myös Tanssiklubi Master löytyy meiltä! Vuonna 2010 perustettu Master on Suomen johtava tanssiurheiluseura, jolle on myönnetty Suomen Olympiakomitean lasten ja aikuisten Tähtiseura-ohjelman tähtimerkit.  

Tanssiklubi Master tarjoaa tanssivalmennusta eri-ikäisille lapsista aikuisiin, niin aloittelijoille kuin myös edistyneille tanssijoille. Seuran pääsuuntauksia ovat lastentanssi, vakio- ja latinalaistanssit, aikuisten paritanssi, soololatin, kilpatanssi sekä baletti.

Masterin tanssiparit ovat Suomen parhaita lasten, nuorten ja aikuisten joukossa ja edustavat maata menestyksekkäästi sekä Euroopan- että maailmanmestaruuskilpailuissa. 

Vanhempien on helppo tuoda lapset tanssitunnille ja viettää tunti omaa aikaa Itiksen monipuolisten palvelujen äärellä. Aikuiset harrastajat voivat niin ikään yhdistää harrastuksen muuhun ajanviettoon ja asioiden hoitamiseen.

Sijainti ja aukioloajat

  • ma klo 12-21
  • ti-to klo 10-21
  • pe klo 15-20
  • la suljettu
  • su klo 11-15

Masteriin löytäminen on helppoa. Kauppakeskuksen sisältä studiolle pääsee esimerkiksi ensimmäisestä kerroksesta Halosen ja Ruohonjuuren väliseltä käytävältä hissillä. Master sijaitsee -1 kerroksessa. Tiloihin pääsee myös helposti -1 kerroksen keltaisesta parkkihallista sekä -2 tason sinisen parkkihallin hissillä.

Tsekkaa tarkka sijanti kartalla täältä!

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.