Synsam Recycling Outlet ITIS

Uutiset Julkaistu 10.3.2023

Synsam avasi Suomen kolmannen Recycling Outlet -liikkeensä Itikseen vuoden 2022 loppupuolella Pasaasille, Itiksen S-marketia vastapäätä. Myymälä tarjoaa asiakkailleen merkkikehyksiä superedullisesti ja ympäristöystävällisesti.

Suomen ensimmäinen Synsam Recycling Outlet avattiin vuonna 2021 ja tällä hetkellä liikkeitä löytyy Helsingistä ja Turusta. Recycling Outlet -myymälät houkuttelevat kuluttajia tekemään vastuullisempia valintoja silmä- ja aurinkolasiostoksilla.

Recycling Outlet -myymälöiden hinnat ovat tavallista alhaisempia, sillä valikoima painottuu vahvasti second hand -mallistoihin ja kierrätetystä materiaalista valmistettuihin kehyksiin. Lisäksi myymälöistä on saatavilla muista Synsam-liikkeistä jo poistuneita malleja.

Itiksen valikoima ja kevään 2023 trendit

Itiksen Synsam Recycling Outletista löytyy laaja yli 5000 kehyksen valikoima silmälaseja, aurinkolaseja ja urheilulaseja. Laadukkaiden perusmallien lisäksi Itiksen myymälässä on tarjolla persoonallisia ja muodikkaita uutuuksia sekä kansainvälisesti tunnettuja merkkejä. Myymälästä voit myös napata mukaan lähes kaikki tarvittavat oheistuotteet kuten kotelot, pesunesteet ja puhdistusliinat!

Tänä keväänä aurinkolaisessa nähdään paljon trendivärejä kuten sininen, vihreä, violetti ja kirsikka. Suosituimpien trendien joukkoon yltää myös vahvasti vastuullisuus ja sen myötä erilaiset materiaalivalinnat, joissa korostuvat biomateriaalit sekä merestä kerätty muovi. Lisäksi 90-luku on tehnyt vahvan paluun niin vaatteissa kuin asusteissakin, joten se näkyy myös silmä- ja aurinkolasivalinnoissa linjoina ja voimakkaina kulmikkaina leikkauksina.

Tilaa olla sinä

Itiksen slogan on Tilaa olla Sinä. Tiedustelimme Itiksen Synsam Recycling Outletista, että miten tämä näkyy heidän myymälässään.

”Asiakkaidemme tyytyväisyys on intohimomme, teemme aina parhaamme heidän eteensä ja pyrimme ylittämään heidän odotuksensa. Myös lemmikit ovat tervetulleita myymälään!”

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.