Syksyn lämpimät juomat Robert’s Coffee Itiksestä!

Uutiset Päivitetty 17.11.2023

Syksyn viilenevät kelit tuovat mukanaan ihanat, lämpimät ja mausteiset juomat kahviloihin. Meidän Robert’s Coffeen valikoimaan saapuu aina parin kuukauden välein kauden juoma sekä suolainen ja makea leivos. Tutustu syyskauden lämmittäviin trendijuomiin ja tule nauttimaan suosikkisi paikan päälle!

Spiced Pumpkin Latte

Spiced Pumpkin Latte on syksyn ehdoton trendijuoma, ja myös myydyin sellainen. Kahvina juomassa käytetään Robert’s Coffeen omaa, Vantaalla paahdettua Espresso Habanero -kahvia, jonka maku on hedelmäinen ja mukavan hapokas. Pienessä koossa on 2 shottia espressoa, medium-koossa 3 ja isossa 4. Maku tulee kotimaassa valmistetusta Pumpkin Spice -siirapista, jonka mausteinen makumaailma on täydellinen syyspäivien piristäjä. Päälle vielä kotimainen maito lämmitettynä 65 asteeseen ja juoma viimeistellään kauniilla kuvioinnilla sekä ripauksella kanelia.

Piparkakkumocha

Piparkakkumocha on joulufiilistelijän valinta. Makumaailman sydämenä on kotimaassa valmistettu piparkakkusiirappi, joka maustaa koko kahvin ihanilla piparkakun mausteilla. Lisäksi piparkakkumochaan tulee juoman koosta riippuen 2-4 shottia espressoa ja lämmitettyä täysmaitoa tai muuta erikoismaitoa. Kokonaisuus kruunataan kermavaahdolla ja kanelilla. Joulua odotellessa!

Glögi

Kun joulutunnelmiin tekee mieli antautua täysillä, se onnistuu parhaiten perinteisen punaviiniglögin avulla. Glögissä on Robert’s Coffeen oma, salainen reseptiikka, joka on ehdottomasti maistamisen arvoinen. Glögi tarjoillaan kuorittujen mantelien ja rusinoiden kera, ja kylkeen kannattaa ehdottomasti ottaa paikan päällä paistettu maukas tähtitorttu.

Robert’s coffeen kaikki kahvijuomat saa halutessaan tilattua myös kofeiinittomana, ja erikoismaidoissakin löytyy reilusti valinnanvaraa.

Tervetuloa rentouttavalle kahvihetkelle!

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.