Suomen suurin POWER avasi ovensa Itiksessä

Uutiset Julkaistu 16.8.2023

Suomen suurin ja elämyksellisin POWER-myymälä on avattu Itiksen Piazzalle. Upouudesta myymälästä löytyy jokaiselle jotakin aina mahtavasta peliosastosta kahvimaailmaan.

Pohjoismainen elektroniikkajätti POWER avasi Suomen suurimman elämysmyymälänsä Itikseen. Tarjousten ja mahtavan ohjelman siivittämiä avajaisia juhlittiin keskiviikkona 9.8.2023.

“Uusi myymälämme on täynnä elämyksiä. Omia suosikkejani ovat esimerkiksi valtava peliosasto, upea kahvimaailma, parmakeittiöosasto sekä muut yksityiskohtaiset tavarantoimittajien esillepanot.” Itiksen POWERin myymäläpäällikkö Mikko Yrjölä kertoo.

Aikaisemman myymälän tilat eivät enää palvelleet myymälän nykyisiä tarpeita ja kasvavaa asiakaskuntaa. Uuden myymälän avajaisissa paikalla olikin paljon iloisia ja uteliaita kasvoja sekä uusia työntekijöitä valmiina kohtaamaan jokaisen asiakkaan. Myös Itiksen slogan ”Tilaa olla sinä” näkyy myymälässä – paitsi POWERilaisten kesken, myös asiakaspalvelussa. 

”Avajaiset ovat lähteneet todella hienoissa tunnelmissa käyntiin. Ihmiset ovat onnellisia ja tavaraa on riittänyt hyvin. Meille myös yhdenvertaisuus ja monimuotoisuus ovat tärkeitä arvoja – POWERilaisille kaikki ovat samanarvoisia ja jokainen on meille tervetullut.” Mikko lisää.

Upeassa elämysmyymälässä päästiin ensimmäisten päivien aikana nauttimaan hienoista kohtaamisista, kiinnostavasta ohjelmasta – sekä tietysti myös huikeista tarjouksista.

”Playstation 5 on ollut asiakkaiden selkeä suosikki – erä myytiin avajaisissa loppuun 20 minuutin aikana. Myös Airfryer jatkaa suosiotaan ja laitetta onkin näkynyt usean asiakkaan käsissä. Syksy on lisäksi tunnetusti tietotekniikan aikaa, joten tietokonekauppa käy kuumana. Ei muuta kuin tervetuloa ostoksille!” Mikko päättää.

Tsekkaa aukioloajat ja myymälän tarkka sijainti!

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.