Suomen ensimmäisen IMAX®-elokuvateatterin avajaiset jättimenestys

Päivitetty 10.1.2024

Kauppakeskus Itikseen avautui 30.11.2018 Suomen ensimmäinen IMAX®-elokuvateatteri Finnkino Itis sekä täysin uusi ravintola-alue. Sadat leffafanit jonottivat avajaisiin jo aikaisin aamusta. Torstai-illan kutsuvierastilaisuudessa sekä IMAX®-sali että kaksi Luxe-salia saivat innostuneen vastaanoton.

Itä-Helsinkiin on kaivattu elokuvateatteria pitkään, ja odotus palkittiin tänään, kun 9-salin Finnkino Itis avasi ovensa. Avajaistarjoukset ja mahdollisuus tutustua uuteen teatteriin houkuttelivat paikalle tuhansia leffafaneja. Ensimmäisten joukossa teatteriin oli menossa Elvin Akdogan.

‒ Päätin hyödyntää avajaistarjouksen ja hakea liput ennen töihin menoa, Itiksen Taco Bell -ravintolassa työskentelevä Akdogan kertoo.

‒ On ihan mahtavaa, että Itikseen viimein saatiin leffateatteri. Niin asiakkaana kuin työntekijänäkin toivotan tervetulleeksi myös kaikki uudet ravintolat. Itse aion käydä ystävieni kanssa viikonloppuna katsomassa Robin Hood -elokuvan ja ennen leffaa käymme tietenkin syömässä, jatkaa Elvin Akdogan.

Elokuvateatterin välittömään yhteyteen avautui uusi ravintola-alue, jossa sijaitsee yhdeksän ravintolaa: Vapiano, BangCook, Salaattiasema, Oscar’s Bar, Fafa’s, The Lucky Bastard, Taco Bell, Hanko Sushi ja Arnold’s. Itiksen markkinointipäällikkö Anna Homén on tyytyväinen kauppakeskuksen kehitykseen.

‒ Strategiamme mukaisesti kehitämme Itistä monipalvelukeskukseksi, joka tarjoaa asiakkaille kattavan myymälävalikoiman lisäksi viihteen ja viihtymisen palveluita sekä julkisia palveluita. Aikaisemmin tänä vuonna Itikseen on avattu mm. laaja Kelan toimipiste ja Regus-toimistohotelli.

Finnkino Itiksen ennakkoavajaisia vietettiin jo torstai-iltana Finnkinon ja Itiksen yhteisen kutsuvierastilaisuuden merkeissä. Tapahtumassa saatu palaute oli innostunutta.

‒ Noin 500 kutsuvierastamme arvioi Alex Nurmen Oscar’s Barille laatiman tapas-menun erinomaiseksi. Samoin IMAX®-  ja Luxe -salit saivat runsaasi kehuja eritoten huippumukavien penkkien ja loistavan kuvan- ja äänenlaadun ansiosta, Homén iloitsee.

Kauppakeskus Itiksen toiminnassa on jatkossakin keskiössä jatkuva kehittäminen.

‒ Itiksen uudistaminen ei suinkaan pääty tähän, vaan ensi vuonna suunnitteilla on mm. Finnkino Itistä vastapäätä sijaitsevan ravintolamaailman uudistus, Homén summaa.

Lisätietoja:

Anna Homén, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Kauppakeskus Itis, puh. 050 403 4220, anna.homen@wereldhave.com

Itis lyhyesti

Suomen suurimpiin kauppakeskuksiin kuuluvassa Itiksessä on yli 120 myymälää, yli 40 kahvilaa ja ravintolaa sekä kymmeniä kaupallisia ja julkisia palveluita. Vuoden 2018 uutuudet ovat Finnkinon IMAX®-elokuvateatteri sekä seitsemän ravintolan uusi ruokamaailma, jossa sijaitsee mm. Vapiano. Itiksessä asioi vuosittain lähes 18 miljoonaa asiakasta. www.itis.fi

Finnkino lyhyesti 

Finnkino on Suomen kulttuuriviihteen monipuolisin elämysten tarjoaja ja edelläkävijä. Finnkinolla on Suomessa 15 teatteria 11 paikkakunnalla. Vuonna 2017 teattereissa kävi lähes 6 miljoonaa katsojaa. Baltiassa Finnkino toimii Forum Cinemas -brändillä. Finnkino toimii myös elokuvien maahantuojana ja levittäjänä. Finnkino kuuluu Euroopan suurimpaan elokuvateatteriketjuun Odeon Groupiin, jonka omistaa amerikkalainen maailman johtava elokuvateatteriketju AMC. Heinäkuun lopussa OdeonGroupissa  oli 77 LUXE-premium-salia  www.finnkino.fi Avoin asetusvaihtoehdot

Finnkino ITIS ennakkoavajaiset 29.11.2018 punainen matto

Finnkino ITIS ennakkoavajaiset 29.11.2018 Roni Bäck
Finnkino ITIS ennakkoavajaiset 29.11.2018 Alex Nurmi

Finnkino ITIS ennakkoavajaiset 29.11.2018 Oscar's Bar tapas

Finnkino ITIS avajaiset 30.11.2018_popcorn tarjoilu

Finnkino ITIS avajaiset 30.11.2018_sadat leffafanit
Finnkino ITIS avajaiset 30.11.2018_Elvin Akdogan

Kauppakeskus Itis Vapiano ja Fafa's

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.