Sirkus Magenta tuo sosiaalisen sirkuksen Itikseen

Uutiset Julkaistu 3.11.2023

Uudet tuulet puhaltavat Itä-Helsingin harrastepalveluissa kun Sirkus Magenta avaa ovensa Itiksessä tammikuussa 2024! Pääsemme tarjoamaan Sirkus Magentalle ensimmäiset omat tilat ja samalla harrastepalvelut alueella vahvistuvat.

Tsekkaa uuden tilan havainnevideo täältä!

Sirkus Magenta järjestää maksullista harrastetoimintaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Nyt Sirkus Magenta keskittää Itikseen ison osan toiminnoista, kuten toimiston, valtaosan sosiaalisen sirkuksen toiminnasta ja kaikki harrasteryhmät.

“Magentan motto on: “Sirkusta kaikille!” Haluamme olla taloudellisesti, sosiaalisesti ja alueellisesti saavutettava sirkus. Meidän sirkustila Itiksessä on yhteisöllinen kohtaamispaikka alueen asukkaille, erityisen tuen tarpeessa oleville, taiteilijoille ja muille sirkuksesta kiinnostuneille. Itä-Helsingissä asuu valtavasti ihmisiä, jotka pääsevät nyt helposti kokemaan sirkuksen iloa”, riemuitsee Sirkus Magentan tirehtööri Silja Kyytinen.

Kevään lukujärjestys on julkaistu ja ilmoittautuminen on nyt käynnissä! Kaikki harrastusryhmät muuttavat Itiksen uuteen, upeaan sirkustilaan tammikuussa 2024. Tarjolla on paljon uusia lajeja aerial strapseista nuorten sirkukseen. Psst! Avajaistarjouksena 10 % alennus kaikista ryhmistä, kun varaat paikkasi 1.–15.11.2023!

Tilassa on upeat mahdollisuudet yhteisölliseen ja saavutettavaan sirkustoimintaan. Kevään ryhmissä luvassa muun muassa perhe-, taapero-, ja vauvasirkusta sekä lasten ja nuorten sirkusta ja ilma-akrobatiaa.

Avajaisia juhlitaan tammikuun alussa!

Avajaisia tullaan juhlimaan isosti tammikuun alussa kun Itiksen tilat ovat valmistuneet. Tulemme tiedottamaan avajaisien tarkemmasta ohjelmasta sekä aikataulusta omissa kanavissamme, joten suosittelemme pitämään kanavat seurannassa!

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.