Secto Rally Finland julkisti vuoden 2023 reitin Itiksessä

Uutiset Julkaistu 2.3.2023

Secto Rally Finland julkisti vuoden 2023 reitin Itiksessä! Itis on Secto Rally Finlandin virallinen yhteistyökumppani ja ralli tulee olemaan näkyvillä kauppakeskuksessa pitkin kevättä muun muassa erilaisten tapahtumien merkeissä.

Kuvassa vasemmalta MM-sarjan rallikuskit ja Itiksen kauppakeskusjohto sekä markkinointitiimi.

Virallinen reitinjulkistustapahtuma järjestettiin Itiksen infoympyrällä kilpailunjohtaja Kai Tarkiaisen ja apulaiskilpailunjohtaja Kari Nuutisen johdolla. Suomen MM-rallin reittiä on uudistettu ja se kattaa tänä vuonna reilusti laajemman alueen kuin aiemmin.

Tsekkaa reitin videoesittely ja lisätiedot täältä!

Suomen MM-ralli ajetaan tuttuun tapaan Jyväskylässä 3.-6.8. ja kisassa on mukana sekä klassikkoteitä että variaatiota tieprofiileihin. Reitistä viime vuoteen verrattuna jopa 27% on kokonaan ajamatonta!

Haastatteluja ja hauskanpitoa

Reitin julkistamisen jälkeen lavalle nousivat MM-rallin kärkinimet Kalle Rovanperä, Jari-Matti Latvala, Takamoto Katsuta, Emil Lindholm & Reeta Hämäläinen sekä Sami Pajari & Enni Mälkönen. Haastatteluissa fiilisteltiin tulevia osakilpailuja ja etenkin Jyväskylän uusia reittejä.

Kalle Rovanperä kertoi reitin sisältävän tänä vuonna mielenkiintoisia uusia pätkiä ja mainitsi näistä yhtenä legendaarisen Myhinpään, jota hän ei ole itse vielä ajanut.

Haastatteluiden jälkeen yleisö pääsi tapaamaan MM-sarjalaisia. Jonoa kertyi lavalta pitkälle Itiksen kauppakäytävälle. Fanit olivat innoissaan päästessään tapaamaan idolejaan. Tapahtumassa oli upea mahdollisuus myös testata omia rallitaitojaan simulaattorissa. Paikan päälle tuotiin erikseen niin lapsille kuin aikuisillekin sopivat simulaattorit.

Nimikirjoitusten jako oli tapahtuman ehdoton kohokohta
Simulaattorit olivat myös yleisön suosiossa

Yhteistyö Secto Rallyn ja Itiksen välillä jatkuu koko kevään ajan

Itis on Secto Rally Finlandin virallinen yhteistyökumppani ja yhteistyö tulee näkymään Itiksessä muun muassa erilaisten tapahtumien merkeissä kevään edetessä.

Ennen reitinjulkistustapahtumaa Itiksessä järjestettiin virallinen kumppanitapaaminen, jossa pääsimme verkostoitumaan myös muiden Secto Rally Finlandin yhteistyökumppaneiden kanssa ja jakamaan ajatuksia tulevasta rallikeväästä sekä fiilistelemään elokuun Jyväskylän osakilpailua.

”On hienoa päästä tekemään yhteistyötä Secto Rally Finlandin kanssa ja reitinjulkistustapahtuma oli loistava lähtölaukaus rallikevääseen. Haluamme jatkossakin tarjota Itistä alustaksi urheilulle, kaupunkikeskus kuuluu kaikille ja urheilun kautta luodaan myös vahvaa yhteisöllisyyttä”, kauppakeskusjohtaja Christoffer Jansen iloitsee.

Itiksen kauppakeskusjohtaja Christoffer Jansén kertoi yhteistyön olevan loistava tapa luoda yhteisöllisyyttä Itiksessä

Pssst. Secto Rally Finlandin liput ovat nyt myynnissä, osta omasi täältä!

Secto Rally Finland on FIA:n rallin MM-sarjan Suomen osakilpailu – ja elävä legenda. Lennokkaista sorateistään ja mahtavasta tunnelmastaan kuuluisa ralli järjestetään perinteisesti Keski-Suomessa, keskuspaikkanaan Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskus. Pohjoismaiden suurimpiin vuosittaisiin urheilutapahtumiin kuuluva kilpailu houkuttelee Suomeen myös yhden MM-sarjan suurimmista osallistujamääristä. Seuraava Secto Rally Finland järjestetään 3.-6.8.2023.

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.