Regus Itis tarjoaa monipuolisia toimistotilaratkaisuja

Uutiset Julkaistu 28.3.2023

Regus Itis tarjoaa asiakkailleen monipuolisia toimistotilaratkaisuja aina coworking-pöydistä sisustettuihin isompiin toimistotiloihin. Regukseen on helppo tulla sekä autolla että julkisilla ja Itiksen palvelut ovat vain hissimatkan päässä.

Regus Itiksen tilat ovat viihtyisät ja valoisat. Työtiloista löytyy yksityistoimistoja, coworking-pöytiä sekä kokoustiloja. Lisäksi toimistolaisten käytössä on kahvikoneet sekä mahdollisuus ostaa virvokkeita ja nauttia lounaasta yhdessä keittiötiloissa. Tiedustelimme Regus Itiksen henkilökunnalta millaisia ratkaisuja heillä on tarjota asiakkailleen.

Millaisia ratkaisuja Regus ITIS tarjoaa?

Reguksesta löytyy erikokoisia huoneita ja esimerkiksi oma työpöytä on mahdollista vuokrata alle 200 eurolla kuukaudessa. Ajatuksena on luoda työyhteisö kaikille niille, joilla ei ole kiinteää paikkaa työskennellä. Etenkin koronan aiheuttaman etätyöskentelyn jälkeen on nähtävissä trendi, jossa kaivataan työyhteisöä ja yhteisiä lounaita – Regus on tähän oiva vaihtoehto!

Mielenkiintoista Reguksessa on myös se, että osa-aikaiset sopimukset eivät ole sidottuna mihinkään paikkakuntaan tai edes maahan. Eli hommat hoituu tällä viikolla stadissa ja ensi viikolla vaikka köpiksessä!

Itiksen slogan on Tilaa olla Sinä – mitä se merkitsee Regukselle?

Reguksessa on mahdollisuus työskennellä juuri niin kuin itse haluaa. Työyhteisö rakentuu ympärille uusista mielenkiintoisista ihmisistä, jotka saattavat työskennellä täysin eri toimialalla. Verkostoitumismahdollisuudet ovat siis erinomaiset ja parhaassa tapauksessa Reguksen työyhteisöstä voi löytää elinikäisiä ystäviä.

Itiksen Reguksen vuokrattavat toimistotilat

  • 43 yksityistoimistoa
  • 13 coworking pöytää
  • 2 kokoustilaa

Toimistotiloja voi vuokrata erilaisilla sopimuksilla. Lyhimmillään pöydän tai tilan saa itselleen toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella yhden kuukauden irtisanomisajalla. Tämän lisäksi on mahdollisuus valita esimerkiksi kiinteitä kausia. Sopimukset ovat neuvoteltavissa Regus Itiksen henkilökunnan kanssa – ota siis yhteyttä!

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.