Osallistu arvontaan ja voita piilolinssipaketti Itiksen Specsaversiltä!

Uutiset Julkaistu 20.7.2023

Vapautta elämään? Hanki piilolinssit Itiksen Specsaversiltä! Piilolinssit tarjoavat lukemattomia etuja ja niiden kehittyminen viime vuosikymmeninä on tuonut uskomatonta mukavuutta ja vapautta silmälasien käyttäjille.

Piilolinssit ovat erinomainen valinta perinteisten silmälasien ohella tai niiden tilalle. Merkittävä etu piilolinsseissä on niiden käytännöllisyys ja mahdollisuus liikkua vapaammin. Voit siis harrastaa aktiivista elämäntyyliäsi huoletta!

Piilolinssien maailma on myös täynnä valinnanvaraa. Voit valita erilaisia malleja, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Specsaversiltä löydät ammattilaisen avulla varmasti sopivat linssit, jotka tarjoavat juuri sinulle mukavuutta ja helppoutta arkeen!

Psst! Päätimme järjestää pienen arvonnan Itiksen Specsaversin kanssa piilolinsseihin liittyen… Tsekkaa lisätiedot alta!

Arvonta!

Itiksen Specsaversiltä saat saman katon alta näöntarkastuksen, piilolinssisovituksen sekä omaan tarpeeseesi sopivat piilolinssit. Lisäksi myymälästä löytyy myös paljon oheistuotteita piilolinssien käyttäjälle.

Osallistu piilolinssi arvontaan Itiksen Instagramissa 26.7. mennessä! Ohjeet löytyvät arvontapostauksesta ja osallistua voi kommentoimalla.

Voittajalle on luvassa

  • Piilolinssisovitus sekä tarvittaessa myös näöntarkastus (uusille sekä jo tottuneemmille piilolinssikäyttäjälle) arvo 29 €
  • Piilolinssipaketti, omaan tarpeeseen/käyttöön sopivat piilolinssit
    • kertakäyttöiset (30 paria alkaen 42 €)
    • kuukausipiilolinssit (3 paria alkaen 53 €)
    • moniteho- (alk. 72 €)  tai hajataittopiilolinssit (alk. 54 €)

Huomioithan, että voittajan tulee varata aika Itiksen Specsavers-myymälään.

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.