Normal

Päivitetty 9.3.2023

Normaalit tuotteet epänormaalein hinnoin ovat rantautuneet Itikseen, kun tanskalainen Normal on avannut kauppakeskuksemme 1. kerrokseen Cubus ja KICKS myymälöiden viereen!

Normal on tanskalainen päivittäistavaraketju, josta löydät laajan valikoiman normaaleja tuotteita epänormaalein hinnoin. Tuotevalikoimaan kuuluu paljon tunnettuja merkkejä eri tuotekategorioissa, kuten ihonhoito- ja hygieniatuotteita, kosmetiikkaa, meikkejä ja puhdistusaineita.

Toisin sanoen siis tuotteita, joita tarvitset jokapäiväisessä elämässäsi. Ja mikä parasta, hinnat ovat pysyvästi alhaiset!

NORMAL tarjoaa paljon muutakin kuin kiinteitä ja alhaisia hintoja merkkituotteille, nimittäin aina uudenlaisen ostokokemuksen. Pysyvää merkkituotteiden valikoimaa täydennetään jatkuvasti erilaisilla jännittävillä uutuuksilla. Mielenkiintoinen myymälä houkuttelee tunnettujen ja vähemmän tunnettujen tuotteiden aarteenetsintään. Jokaisen kulman takana odottaa aina uusi yllätys – vaikka olisit vieraillut myymälässä vain viikkoa ennen.

Pysy ajan tasalla vierailemalla nettisivuilla 👉 www.normal.fi  – ja seuraamalla Normalia Facebookissa ja Instagramissa.

Tervetuloa ostoksille Itiksen NORMAL-myymälään, liikkeen aukioloajat näet täältä

Psst! Kaikki Itiksen liikkeet aukioloaikoineen löydät tästä listauksesta

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.