Nonla – autenttisia vietnamilaisia makuja Itiksessä

Uutiset Julkaistu 20.6.2024

Nonla tuo Itikseen aidon vietnamilaisen keittiön tunnelmaa. Ravintolan konsepti perustuu siihen, että siellä ei muuteta annosten reseptiikkaa, vaan tarjotaan mahdollisuus kokea autenttisia vietnamilaisia makuja.

Nonlan perustajana toimii Cao Hoang. Cao on aina ollut kiinnostunut avustamaan äitiään keittiössä – raaka-aineita käsiteltiin, leikattiin, hämmennettiin ja tietenkin maisteltiin. Nonlassa pöytään halutaankin tuoda autenttisia makuja suoraan vietnamilaisesta keittiöstä ja luoda unohtumattiomia asiakaskokemuksia.

Nonlassa tarjotaan enemmän kuin pelkkä ateria – se on kokonaisvaltainen elämys, joka vie asiakkaat Vietnamin kaduille. Tule siis nauttimaan aidoista vietnamilaisista ruoista ja ystävällisestä asiakaspalvelusta!

Nonlan tiimi

Nonlan takana on omistautunut tiimi. Kokkina toimi Xiang. Hän on Kantonin kiinalainen ja kotoisin Shenzhenistä. Xiang on kouluttautunut yleiskokiksi Kiinassa ja erikoistunut wokkikokiksi Hongkongissa. Nonlan keittiössä Xiang pääsee tekemään asioita omalla tavallaan ja varmistamaan annosten tasaista laatua.

Myös Caon serkku Hien on ollut aina intohimoinen kokkailija ja hän onkin toiminut inspiraationa Nonlan perustamisessa. Nonlaan Hien tuo mukanaan vietnamilaisia perinteitä sekä reseptiikkaa, jota on hiottu vuosien mittaan ja kehitetään jatkuvasti paremmaksi.

Aukioloajat

Nonla palvelee joka päivä.

  • ma-to klo 11-20
  • pe-la klo 11-21
  • su klo 12-18

Tsekkaa ravintolan tarkka sijainti ja lisätiedot täältä!

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.