MAAILMALTA TUTTU KFC-RAVINTOLA AVAUTUU ITIKSEEN VUODEN VIIMEISELLÄ NELJÄNNEKSELLÄ – ITIKSEN MARKKINA-ALUE VETÄÄ PUOLEENSA

Päivitetty 10.1.2024

Kansainvälinen pikaruokaketju KFC, eli Kentucky Fried Chicken, rantautuu pitkän odotuksen jälkeen loppusyksyllä Suomeen. Ketjun ravintola avataan kauppakeskus Itikseen tämän vuoden viimeisen kvartaalin aikana.

Suomen ravintolatarjonta monipuolistuu, kun kanaruoastaan tunnettu KFC avaa ravintolan kauppakeskus Itikseen. KFC on kansainvälinen pikaruokaketju, jolla on ravintoloita ympäri maailman yli 140 eri maassa. Suomeen avattavista KFC-ravintoloista vastaa Apollo Group. Suomen ohella yrityksellä on KFC:n franchise-oikeudet myös Baltian maissa.

Kauppakeskus Itis valikoitui ravintolan sijainniksi muun muassa käynnissä olevan kauppakeskusuudistuksen sekä Itä-Helsingin mittavan alueellisen kehityksen vuoksi.

– Itis on vakiinnuttanut paikkansa Itä-Helsinkiläisten sydämissä, ja on jo pitkään ollut Itä-Helsingin maamerkki loistavien valikoimien sekä kulkuyhteyksien vuoksi. Meille on erittäin tärkeää olla siellä missä ihmiset ovat ja mihin ihmisten on helppoa päästä paikanpäälle. Haluamme tarjota loistavia makukokemuksia kaikille, ja näemme, että Itis tarjoaa meille tähän erittäin hienon mahdollisuuden, kertoo KFC Finland -yhtiön toimitusjohtaja Janne Einola.

Avattavan ravintolan uskotaan monipuolistavan Itä-Helsingin ravintolatarjontaa tuoden monelle makumuistoja maailmalta.

Kehittyvä markkina-alue vetää puoleensa

Itäkeskus on lähivuosina voimakkaasti kehittyvä alue, jonka keskiössä Itis palvelee kaupunkilaisia. Uudisrakentamisen ja muun muassa joukkoliikenneterminaalin rakentamisen myötä Itiksellä on entistäkin vahvempi rooli itäisen Helsingin kaupunkikeskuksena.

Alueen vahva noste houkuttelee kauppakeskukseen myös uusia yrittäjiä ja kansainvälisiä ketjuja. Kauppakeskuksessa KFC:n avautuminen juuri Itikseen nähdään positiivisena merkkinä.

– Olemme todella innoissamme, että KFC rantautuu Suomeen ja avaa ravintolansa Itiksessä. Koronan keskellä tämä on todella positiivinen signaali ja kertoo markkina-alueen kiinnostavuudesta, kauppakeskus Itiksen kauppakeskusjohtaja Christoffer Jansén kertoo.

Viime keväänä Itis vahvisti ravintolatarjontaansa avaamalla EATIS-ravintolamaailman, jossa aloitti kuusi uutta ravintolaa. Tämän vuoden neljännen kvartaalin aikana avautuva KFC täydentää koko kauppakeskuksen ravintolatarjontaa monipuolistaen sitä entisestään.

– KFC on erinomainen lisä Itiksen ravintolatarjontaan. Ravintolavalikoimassamme on aidosti tarjolla vaihtoehtoja jokaiseen hetkeen ja makuun. On mahtavaa, että saamme myös pikaruokapuolelle täydennystä tämän pitkään Suomeen odotetun ja rakastetun ravintolabrändin muodossa, Jansén päättää.

Lisätietoja:

Christoffer Jansén,

Head of Center Management, CC Real GmbH

+358406475617, c.jansen@cc-real.com

Kauppakeskus Itiksessä asioi vuosittain yli 17 miljoonaa asiakasta, joita palvelee yli 120 myymälää, 40 kahvilaa ja ravintolaa sekä kymmeniä kaupallisia ja julkisia palveluita. Itiksessä sijaitsee myös Suomen ainoa IMAX®-elokuvateatteri Finnkino Itis. Kauppakeskus Itiksen omistavat ja sitä operoivat NHP Investments ja CC Real. www.itis.fi

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.