Lasten ja nuorten reppukeräys yhteistyössä Hope ry:n kanssa

Uutiset Päivitetty 7.8.2023

Järjestämme lasten ja nuorten reppukeräyksen yhteistyössä Hope ry:n kanssa 4.-12.8.! Nyt sinulla on siis oiva mahdollisuus auttaa eri-ikäisiä koululaisia lahjoittamalla uusia koulureppuja, penaaleja ja muita koulutarvikkeita niitä tarvitseville.

Vuoden 2022 syksyltäkin tuttu reppukeräys toteutetaan jälleen yhteistyössä Hope ry:n kanssa! Lahjoitukset otetaan vastaan Itiksen infopisteellä aukioloaikojen puitteissa. Reppujen lisäksi voit lahjoittaa muun muassa penaaleja ja kyniä sekä muita koulutarvikkeita.

Lämpimästi tervetuloa auttamaan, tehdään yhdessä hyvää!

Hope ry on vuonna 2009 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tavoitteena on antaa kaikille lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Hope on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö ja se toimii 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolella Suomea. 

Infopisteen aukioloajat

  • ma-pe klo 10-20
  • la klo 10-19
  • su klo 12-18

Kansainvälinen Nuorisopäivä 12.8.

Kansainvälinen nuorisopäivä on juhlapäivä, jota vietetään vuosittain 12. elokuuta. Tämä päivä on omistettu nuorille ympäri maailmaa ja sen tarkoituksena on korostaa nuorten merkitystä yhteiskunnassa, edistää heidän oikeuksiaan ja kuunnella heidän ääntään.

Itäkeskuksen Kirjaston kirjastofillari vierailee Itiksen keskusaukiolla 12.8. klo 12-14.

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.