Kreikkalainen Best for… -ketju avaa Itikseen Suomen ensimmäisen liikkeensä

Uutiset Julkaistu 20.6.2024

Kauppakeskus Itiksen tarjonta monipuolistuu, kun Best for… -myymäläketju rantautuu Suomeen ja avaa ensimmäisen liikkeensä kauppakeskus Itikseen syyskuussa. Best for… -tarjoaa asiakkaille monipuolisen tuotevalikoiman eri kohderyhmille.

Best for… on suunniteltu vastaamaan eri kohderyhmien monipuolisia tarpeita ja pyrkii tarjoamaan ainutlaatuisia asiakaskokemuksia. Ketju aikoo laajentua nopeasti franchise-toimintamallilla Suomen suurimpiin kaupunkeihin.

“Laajennamme innoissamme franchising-verkostoamme Suomessa Red & Green Oy:n kanssa. Aloitamme tämän jännittävän matkan kauppakeskus Itiksestä eli yhdestä Suomen suurimmista kauppakeskuksista. Haluamme tarjota asiakkaillemme korkeaa laatua, innovatiivisia tuotteita sekä edullisia hintoja. Tuomme varmasti uuden kiintopisteen suomalaisen kaupan toimialalle”, Best For… -yrityksen toimitusjohtaja George Leventis sanoo.

Best for… -ketju tarjoaa kodintarvikkeita, terveys- ja kauneustuotteita, asusteita ja tyylikkäitä lahjaideoita, toimisto- ja paketointitarvikkeita, digituotteita sekä elintarvikkeita ja kausituotteita.

”Tarjoamme kohtuuhintaista luksusta suomalaisille. Uskomme myös, että kauppakeskus Itis on paras paikka aloittaa toiminta Suomessa. Olemme sitoutuneet laajentumaan kaikkiin suuriin kaupunkeihin vuoden 2026 loppuun mennessä franchising-mallimme kautta”, Red & Green Oy:n toimitusjohtaja Kazi Abu Syeed sanoo.

Itis toivottaa uuden tulokkaan innolla tervetulleeksi.

“Olemme ylpeitä siitä, että Itis on ensimmäinen kauppakeskus, johon Best for… avautuu Suomessa. Uusi konsepti on erinomainen lisä valikoimaamme, ja odotamme innolla, miten asiakkaamme ottavat sen vastaan. Uskomme, että Best for… herättää suurta kiinnostusta Itiksen asiakaskunnassa”, Kauppakeskus Itiksen markkinointipäällikkö Johanna Tolppola kertoo.

Best for… avasi ensimmäisen myymälänsä Thessalonikissa, Kreikassa, vuonna 2015. Nykyään Best For -myymälät toimivat Euroopan, Afrikan ja Aasian maissa eri markkinoille mukautetuilla tuotevalikoimillaan. Se avaa Suomen kanssa samaan aikaan myymälöitä myös Puerto Ricossa ja Albaniassa.

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.