Kansainvälinen joogapäivä

Uutiset Julkaistu 14.6.2023

Kansainvälistä joogapäivää on vietetty maailmanlaajuisesti YK:n julistamana 21. kesäkuuta jo vuodesta 2014 asti! Joogapäivä on omistettu joogan harjoittamisen ja sen hyötyjen edistämiselle.

Kansainvälisen joogapäivän päätavoitteena on lisätä tietoisuutta joogan fyysisistä, henkisistä ja hengellisistä hyödyistä. Jooga on muinainen harjoitusmuoto, joka sisältää fyysisiä asentoja (asanoja), hengitysharjoituksia (pranayama), meditaatiota ja eettisiä periaatteita. Se edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia, tasapainoa, joustavuutta, voimaa ja stressin vähentämistä.

Kannustammekin kaikkia kokeilemaan joogaa! Se on mukava tapa liikkua ja rauhoittaa mieltä. Psst. Tiesitkö, että Elixia Itiksestä löytyy Helsingin ainoa Hot Yoga -studio? Suosittelemme pyörähtämään tutustumiskäynnillä!

Elixia Itis järjestää joogakokeiluja

Elixia Itis järjestää joogapäivänä 21.6. keskusaukiolla joogakokeiluja sekä hengitysharjoitteita. Workshopit kestävät aina 15 minuuttia kerallaan ja ne ovat kaikille avoimia sekä maksuttomia.

Lisäksi Elixian asiantuntijat ovat keskusaukiolla vastaamassa kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin klo 13-19. Tervetuloa nauttimaan joogapäivästä Itikseen!

Tsekkaa workshop aikataulut ja ohjaajien esittelyt alta!

Workshop aikataulut

Sami Mälkiä – Pranayama hengitysharjoitukset klo 14-15

  • klo 14
  • klo 14.20
  • klo 14.40

Sami on harjoitellut joogaa 25 vuotta ja ohjannut päätyönään 22 vuotta. Hän on opiskellut astangajoogaa ja hengitysharjoituksia Intiassa 10 kertaa ja hän opettanut pidempiä aikoja Chicagossa, Pariisissa, Yokohamassa ja Manilassa. Lisäksi Sami on ohjannut joogaa Elixiassa kohta seitsemän vuotta.

Jari Kauppi – Yin yoga-harjoitteita klo 18-19

  • klo 18
  • klo 18.20
  • klo 18.40

Joogaopettaja E-RYT500. 12 vuoden opettajakokemus ja 10 vuotta kv. Joogaopettajakouluttajana: Ashtanga, Vinyasa, Yin & Restoratiivinen jooga. Ohjannut ryhmäliikuntaa jo 29 vuotta.

Sami Mälkiä
Jari Kauppi

Elixian aukioloajat ja muut tiedot löydät täältä!

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.