Kansainvälinen joogapäivä

Uutiset Julkaistu 14.6.2024

Kansainvälistä joogapäivää on vietetty maailmanlaajuisesti YK:n julistamana 21. kesäkuuta jo vuodesta 2014 asti! Joogapäivä on omistettu joogan harjoittamisen ja sen hyötyjen edistämiselle.

Kansainvälisen joogapäivän päätavoitteena on lisätä tietoisuutta joogan fyysisistä, henkisistä ja hengellisistä hyödyistä. Jooga on muinainen harjoitusmuoto, joka sisältää fyysisiä asentoja (asanoja), hengitysharjoituksia (pranayama), meditaatiota ja eettisiä periaatteita. Se edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia, tasapainoa, joustavuutta, voimaa ja stressin vähentämistä.

Kannustammekin kaikkia kokeilemaan joogaa! Se on mukava tapa liikkua ja rauhoittaa mieltä. Psst. Tiesitkö, että Elixia Itiksestä löytyy Helsingin ainoa Hot Yoga -studio? Suosittelemme pyörähtämään tutustumiskäynnillä ja osallistumaan arvontaan Instagramin puolella, lisätiedot alla!

Osallistu Elixian hot yoga arvontaan

Itiksen Instagramissa voit osallistua Elixian joogapäivän arvontaan 20.6. klo 14 asti! Arvonta suoritetaan kaikkien kommentoijien kesken ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Instagram ei ole mukana arvonnassa.

Arvonnan palkintona on yksityistunti hot yogaa Elixia Itiksessä voittajalle ja hänen ystäville (max. 15 ystävää)! Palkinnon arvo on 350 €. Osallistuminen arvontaan ei edellytä jäsenyyttä. Nyt siis kipin kapin osallistumaan Instagramin puolella!

Voittajan tulee ottaa huomioon, että palkinto pitää lunastaa 31.12.2024 mennessä normaalin hot yoga salin tuntien ulkopuolisena aikana. Jokaisella hot yogaan osallistuvalla tulee myös olla oma joogamatto mukana.

Elixian aukioloajat ja muut tiedot löydät täältä!

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.