”Itis on mulle kuin toinen koti” – uudistuneen TEMPUR Brand Storen myymäläpäälliköllä on lämpimiä muistoja Itiksestä

Uutiset Julkaistu 15.12.2023

TEMPUR muutti marraskuun puolessa välissä Bulevardille 2. kerrokseen Sinellin naapuriin. Itä-Helsingissä lähes koko ikänsä asunut myymäläpäällikkö Kastriot Kastrati kertoo uuden liiketilan avajaisten sujuneen paremmin kuin odotettiin. Hän on ollut Itiksen Tempurin myymäläpäällikköna reilun vuoden liikkeen avaamisesta saakka.

Kastriot, tutummin Kassu, päätyi myymäläpäälliköksi Itikseen osittain myös Itä-Helsinkiläisyytensä takia. Sen aikainen Tempurin toimitusjohtaja oli pistänyt merkille hänen asuvan Itiksen lähistöllä, joten pian Kassu pääsikin luotsamaan uutta, omaa liikettä Itikseen.

”Näin Itä-Helsingissä kasvaneena Itis on mulle kuin koti ja sen rooli omassa elämässä on vaan vahvistunut vuosien varrella. Elämä pyörii aika pitkälti tässä ympärillä, kun työpaikkakin on nykyään täällä”, Kassu kertoo.

Uuteen liiketilaan mahtuu esille lähes kaikki TEMPUR-sängyt ja -tuotteet varmistaen, että asiakkaalle löydetään juuri se oikea sänky. Itiksen slogania ”Tilaa olla sinä” Kassu tulkitsee niin, että Itikseen kaikki ovat tervetulleita ja kauppakeskus on monen ihmisen toinen koti. Kassu puhuu Itä-Helsingistä lämmöllä kuvaillen alueen omaa henkeä ja monikulttuurisuutta. Muistoja Itiksestä on monia, ihan lapsesta saakka:

”Taisin olla ihan taapero, kun ekaa kertaa kävin Itiksessä. Ja Itiksen rooli omassa elämässä on vaan vahvistunut siitä vuosien varrella. Muistan tosi elävästi nuoruudestani, kun oli Hullut Päivät ja siellä myytiin niitä donitseja. Sen hetken, kun sai syödä sellaisen tuoreen donitsin ja ne tuoksu niin hyvältä”, Kassu kertoo nostalgisesti.

Uuteen Tempurin liikkeeseen kannattaa tulla visiitille etenkin, jos kaipaa parempia yöunia. Tempurilla kaikki myyjät koulutetaan nukkumisergonomian asiantuntijoiksi ja asiantuntijuutta kehitetään jatkuvasti. Oikean sängyn sekä tyynyn valinta on hyvin yksilöllistä ja silloin asiantunteva palvelu on tarpeen.

”Sängyn valintaan vaikuttaa todella moni seikka nukkumisasennon lisäksi – esimerkiksi patjan kovuus määrittää myös tyynyn korkeuden”, Kassu kertoo.

Tempurin liikkeestä voi varata myös nukkumisergonomian kartoituksen, jossa autetaan löytämään nukkumiseen vaikuttavat haasteet ja niihin sopivat ratkaisut. Palvelussa ei ole ostopakkoa ja ajanvarauksen voi tehdä verkossa tai myymälässä. Pienilläkin ratkaisuilla voi aloittaa, sillä jo pelkkä tyyny edistää nukkumisergonomiaa:

”Tyyny on esimerkiksi loistava joululahja – sen valinta on tosi yksilöllistä ja me osataan täällä auttaa valitsemaan juuri se oikea tyyny lahjaksi”, Kassu summaa.

Tervetuloa itiksen TEMPUR-myymälään!

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.