Itis mukana liikenneturvallisuushankkeessa

Uutiset Julkaistu 9.2.2023

Lahjoitimme Itä-Helsingin alakouluihin yhteensä 30 kappaletta liikennetyökirjoja!

Olemme on mukana Liikenne ry:n käynnistämässä liikenneturvahankkeessa Helsingin alueella. Liikenneturvahankkeen tavoitteena on hankkia kaikille Suomen ensimmäisille luokille liikennetyökirjat. Siksi lahjoitimmekin Itä-Helsingin kouluihin yhteensä 30 kappaletta liikennetyökirjoja!

Liikenneturvahankkeen tarkoituksena on lisätä liikenneopetuksen määrää vähitellen liikennetyökirjojen avulla. Liikennetyökirjojen avulla lapset saisivat jo heti alakoulun alussa tärkeää opastusta liikenneturvallisuuteen.

Liikennetyökirja on 130-sivuinen oppikirja. Se on viime vuonna uudistunut uuden tieliikennelain mukaiseksi. Kirja on lapsilla henkilökohtaisessa käytössä koko alakoulun ajan ja sieltä löytyy tehtäviä ikätasoon sopivalla vaikeusasteella. Aiheet käsittelevät lapsen liikkumista maalla, vesillä ja joukkoliikenteessä. Tutustu kirjaan tarkemmin täällä!

Itikse lahjoitukset tehtiin seuraaviin kouluihin

  • Merilahden peruskoulun Kallvikinniementien toimipisteeseen
  • Merilahden peruskoulun Jaluspolun toimipisteeseen
  • Ruotsinkieliseen Nordsjö lågstadiesskolaniin

Liikenne ry pyrkii edistämään lasten liikenneturvallisuutta tuottamalla ja kustantamalla lasten liikenneopetusmateriaalia. Opetusmeteriaali on toteutettu yhteistyössä liikenneopettajien ja alakoulun opettajien kanssa. Materiaali on ollut käytössä Suomen kouluissa jo lähes 15 vuoden ajan.

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.