ITIS JA YMPÄRISTÖ JUHANNUKSENA

Päivitetty 11.10.2023

Helsingin itäisistä kaupunginosista löytyy jännittäviä vaihtoehtoja juhannuksen viettoon. Kauppakeskus Itiksestä löytyvät herkut ja tarvikkeet puolestaan mahdollistavat onnistuneen keskikesän juhlan.

Juhannukseen kuuluu perinteisesti mökki veden äärellä, sauna ja juhannuskoivut. Luontoa ja juhannustunnelmaa löytyy kuitenkin lähempääkin. Hae Itiksestä piknik-koriin täydennystä Stockmann Herkusta, kokoa leivosbuffet Lidl Konditorian herkuista tai valitse retkieväät S-marketin uutuuksien tai paikallisten tuotteiden joukosta, ja suuntaa Uutelan poluille. 

Merellistä maisemaa ja retkihenkistä seuraa löytyy myös Rastilan leirintäalueelta, jossa on tarjolla niin sähköistettyjä matkailuajoneuvopaikkoja, eritasoisia mökkejä, telttapaikkoja, saunoja kuin lasten leikkipaikkojakin. Jos kunto kestää ja tuuli on myöten, Vuosaaren melontakeskus Natura Viva vuokraa kajakkeja vaikka melontaretkelle Vartiosaaren ympäri. 

Paikallista kulttuuria juhannukseen

Upouusi Itäkeskuksen peruskoulun viereiselle kentälle perustettu kesäteatteri tarjoaa kulttuurinälkäisille juhannusetkot jo torstaina 23.6 esityksellään Äiti ja Gorilla. Juhannussunnuntaina voi puolestaan jatkaa pitkää viikonloppua ravintola Mainingin terassilla live-musiikista nauttien. 

Perheen pienimpien kanssa voi lähteä löytöretkeilemään alueen leikkipuistoihin, testata kaikki liukumäet ja valita niistä parhaat. Kivikon frisbeegolf-rata puistomaisella alueella sopii kaikentasoisille harrastajille yhteiseen tekemiseen.

Iloista keskikesän juhlaa kaikille!

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.