ITIS JA YMPÄRISTÖ JUHANNUKSENA

Uutiset Päivitetty 19.6.2024

Helsingin itäisistä kaupunginosista löytyy jännittäviä vaihtoehtoja juhannuksen viettoon. Kauppakeskus Itiksestä löytyvät herkut ja tarvikkeet puolestaan mahdollistavat onnistuneen keskikesän juhlan.

Juhannukseen kuuluu perinteisesti mökki veden äärellä, sauna ja juhannuskoivut. Luontoa ja juhannustunnelmaa löytyy kuitenkin lähempääkin. Hae Itiksestä piknik-koriin täydennystä Stockmann Herkusta, kokoa leivosbuffet Lidl Konditorian herkuista tai valitse retkieväät S-marketin uutuuksien tai paikallisten tuotteiden joukosta, ja suuntaa Uutelan poluille. 

Merellistä maisemaa ja retkihenkistä seuraa löytyy myös Rastilan leirintäalueelta, jossa on tarjolla niin sähköistettyjä matkailuajoneuvopaikkoja, eritasoisia mökkejä, telttapaikkoja, saunoja kuin lasten leikkipaikkojakin. Jos kunto kestää ja tuuli on myöten, Vuosaaren melontakeskus Natura Viva vuokraa kajakkeja vaikka melontaretkelle Vartiosaaren ympäri. 

Perheen pienimpien kanssa voi lähteä löytöretkeilemään alueen leikkipuistoihin, testata kaikki liukumäet ja valita niistä parhaat. Kivikon frisbeegolf-rata puistomaisella alueella sopii kaikentasoisille harrastajille yhteiseen tekemiseen.

Iloista keskikesän juhlaa kaikille!

Juhannuksen aukioloajat

Itis palvelee myös juhannusperjantaina 21.6.2024

  • pe 21.6. klo 10-14
  • la 22.6. suljettu

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.