Itiksen monipuolinen ravintolatarjonta

Uutiset Päivitetty 21.11.2023

Itiksessä palvelee yhden katon alla monipuolinen ravintolatarjonta, joka laajeni entisestään uuden EATIS ravintolamaailman avautumisen myötä. Nykyään kauppakeskuksessa palvelee ravintoloita ja kahviloita kolmessa eri kerroksessa.

Ravintolatarjontaa löytyy monesta eri ruokakulttuurista, kun tarjolla on niin eurooppalaisen keittiön herkkuja kuin makuja lähi-idästä ja aasiastakin! Osa ravintoloistamme tarjoaa lisäksi nouto- ja kuljetuspalveluita, joten voit mm. nauttia helposta lounaasta myös kotitoimistolla. 

Aasialaista ruokaa

Aasialaisen ruoan ystäville löytyy Itiksestä useampi tasokas ravintola. Thaimaalaista katuruokakulttuuria edustavat Ahaan Tam Sang, japanilaista grilliruokaa tarjoava Itsuyaki sekä vietnamilaisesta kulttuurista ammentava Little Saigon.

Tuoretta sushia voit nauttia laajasta sushibuffetistaan tunnetussa Luckiefun’s Sushibuffetissa.

Kaikki Itiksen aasialaista ruokakulttuuria edustavat ravintolat tarjoavat myös maittavaa lounasta.

Burgereita ja wingsejä

Laadukkaista burgereistaan tunnetussa The Lucky Bastard Itiksessä voit arkisin nauttia suosittua buffet-lounasta, johon kuuluu osana myös monipuolinen salaattipöytä – tarjolla aina myös viikon burgeri, lautasannos sekä kasvisvaihtoehto.

Herkullisia hamppareita tarjoilee myös Itiksen pikaruokaravintolat McDonald’sHesburger sekä Burger King.

Siipiravintola Speakeasy tarjoilee sekin mehukkaita burgereita A-oikeuksin. Arkisin tarjolla monipuolinen lounaslista. Siipifanien tulee ehdottomasti hyödyntää myös joka viikkoinen siipitiistai, jolloin wingsejä herkutellaan runsaat määrät edulliseen hintaan!

Italian makuja ja muuta herkullista

Vapiano keskittyy italialaisiin makuihin, jolloin menu sisältää paljon erilaisia pastoja, risottoja, pizzoja kuin salaattejakin. Ravintolassa saatavilla viikoittain vaihtuvat lounastarjoukset.

Tallinnanaukion kulmalla sijaitsevan Ristorante Momenton keittiö on italialais-ranskalaistyylinen mutta listalta löytyy myös suomalaisia perinneruokia. Reilun kokoiset annokset eivät varmasti jätä nälkäiseksi. 

Momento Lounge on viihtyisä seurusteluravintola, jossa voi arkisin lounaaksi nauttia välimerellistä buffettia runsaalla salaattipöydällä. Hyvä viinivalikoima takaa, että ravintolassa viihtyy iltaisinkin. 

Runsasta buffetpöytää tarjoava Rax Pizzabuffet on lapsiperheiden yksi suosikeista! Pizzojen lisäksi buffet koostuu salaateista, lämpimän pöydän vaihtoehdoista sekä erilaisista kylmistä ja kuumista juomista, kuuluisaa pehmytjäätelöä unohtamatta.

Oletko jo maistanut uuteen EATIS ravintolamaailmaan avanneen Delhi Rasoin intialaisia ruoka-annoksia? Delhi Rasoi jauhaa itse kaksi kertaa viikossa omat mausteensa, joten makumatka Intiaan on taattu! Ravintolassa tarjolla myös viikottain vaihtuva buffet-lounas naan-leipineen. 

Lähi-idän gourmet street foodista tunnettu Fafa’s tarjoaa autenttisia luomufalafeleja, meze-annoksia sekä pita-leipiä aina tuoreena ja paikan päällä paistettuna. Menu sisältää useita vegaani vaihtoehtojakin. 

Meksikolaisen ruoan nälkään laajaa listaa täynnä tacoja, burritoja, quesadilloja ja nachoja tarjoilee Taco Bell!

Itiksen Subwaysta raikkailla täytteillä vastapaistetut Subi-leivät nopeasti vaikka mukaan napattuna. 

Kahvilat

Itiksessä palvelee myös useampi kahvila, joista saat vasta keitetyt kahvit sekä tuoreet pullat ja pienet suolaiset joko mukaan tai paikan päällä nautittavaksi. 

Kakkugalleria on konditoria, joka erityisesti tunnetaan kakkubuffetistaan! Kahvilasta herkulliset kakut ja leipomotuotteet myös mukaan niin arjen hetkiin kuin juhliinkin. Kahvilassa tarjolla myös ruokaisat salaatit ja täytetyt leivät. Perinteinen Fazer Café tunnetaan kahvila- ja konditoriatuotteistaan. Itiksen kahvilassa tarjolla lounaaksi salaattien ja leipien lisäksi myös lämmittävää lohikeittoa. 

Robert’s Coffeen valikoimassa täytettyjä leipiä, maukkaita salaatteja sekä herkullisia leivonnaisia. Piipahtaa voi aamiaiselle tai tulla nauttimaan niin lounasta kuin iltapäiväkahvejakin shoppailun lomassa. 

Spice Ice -jäätelöbaarissa on tarjolla laaja valikoima erilaisia irtojäätelöitä sekä Softis-pehmistä. Koristele jäätelöannoksesi herkullisin lisukkein tai valitse Pyörremyrsky, jossa Softis ja lisukkeet pyöräytetään sekaisin ihanaksi herkuksi. Jäätelökioskin löydät 1. kerroksesta Piazzalta Lindexin läheisyydestä.

Waffle Café tekee herkulliset belgialaiset vohvelit ja crepesit makeine ja suolaisine täytteineen. Kahvilasta myös pirtelöt, jäätelöt ja ihanat kahvit. Espresso Housesta kestävästi viljellyistä kahvipavuista tehdyt lämmittävät juomat sekä suolaista ja makeaa kahvilan omassa leipomossa valmistettuna. 

Mehu- ja smoothiebaari Jungle Juice Bar tekee tilauksesta ravitsevan juoman niin välipalaksi kuin lounaaksikin. Bubble Tea Itiksestä virkistävät kuplateet eri makuisina, myös maitopohjaisina.

After workeille?

Itiksessä voit viettää myös After Work -iltoja tai nauttia muutaman lasillisen kuohuvaa vaikka leffan jälkeen!

Finnkino Itiksen yhteydessä oleva Oscar’s Bar toivottaa lasilliselle, jonka kylkeen voi tilata myös pientä lämmintä syötävää. Oiva paikka pistäytyä etenkin ennen tai jälkeen elokuvan. Oscar’s Barin tuotteita voi nauttia myös Finnkino Itiksen Luxe premium-saleissa sekä näytöksissä, joihin on merkitty ”K18, anniskelua salissa”.

Bar Hemingway’s on viihtyisä kohtauspaikka, jonka yhteydestä löytyy myös ulkoterassi kesäisin. Tule nauttimaan iltaa ystävien kanssa tai istahda jo päivällä rentoutumaan erikoiskahvien ja päivän lehden ääreen.  

Vasta remontoidussa Ravintola Black Birdissä voi viettää iltaa sisätilojen lisäksi myös lämmitetyllä ja katetulla ulkoterassilla, myös talvisin. Ravintolassa näkyy sporttikanavat. 

Suurimmalla osalla Itiksen ruokaravintoloista on myös A-oikeudet, joten iltaa voi tulla istumaan vaikka vain hyvien juomien ääreen. 

Runsas ravintolarjonta takaa että Itiksestä löytyy jokaiseen makuun mieleinen ravintola ja kahvila, mihin istahtaa syömään niin aamiaista, lounasta kuin illallistakin. Pubeissa voi käydä istahtamassa tai nappaamassa burgerin.

Suurin osa ravintoloista tarjoaa annoksia myös erityisruokavaliot huomioiden ja useiden ravintoloiden sekä kahviloiden valikoimista löytyy myös täysin vegaanisia annoksia. 

Itiksen ravintoloiden viikottain vaihtuvat lounaslistat löydät täältä.

Lämpimästi tervetuloa Itikseen makumatkalle koko perheen voimin!

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.