Itikseen luvassa kokonaan uusia liikkeitä ja uudistuneita konsepteja

Uutiset Päivitetty 21.12.2022

Itiksessä alkavat uudistustyöt, ja samalla iso osa kauppakeskuksen toimijoista päivittää omia liikekonseptejaan. Ensimmäisten uudistusten joukossa Itikseen rantautuu LPP:ltä Sinsay, Cropp ja House.

Itiksen uudistuminen saa lähtölaukauksen marraskuun alussa. Uudistuksen tavoitteena on vastata asiakkaiden tarpeisiin ei pelkästään nyt, mutta myös tulevaisuudessa.

”Tulevaisuuden kaupunkikeskus on paikka, missä ihmiset kokoontuvat tapaamaan, seurustelemaan ja nauttimaan arjesta. Kauppakeskuksen tilat ovat yhtä tärkeässä roolissa kuin kaupat. Muun muassa Bulevardin merkitystä koko kauppakeskuksen sydämenä korostetaan, ja uudistuksessa haluamme herättää henkiin Itiksen alkuperäistä avaruutta”, Itiksen kauppakeskusjohtaja Christoffer Jansén kuvailee.

Kauppakeskuksen uudistumisen yhteydessä olemassa olevista liikkeistä ensimmäisen Suomen-liikkeensä jo vuonna 1997 Itikseen avannut H&M ja kodinkoneisiin ja -elektroniikkaan keskittynyt Power uudistavat Itiksen myymälöiden konsepteja ja ilmettä sekä laajentavat liiketilojaan.

”Kauppakeskukselle on tärkeää, että liikkeet uudistuvat ja uudistavat konseptejaan rintarinnan kauppakeskuksen kanssa, jotta yhdessä vastaamme asiakkaan jatkuvasti kehittyviä ostostarpeita”, Jansén jatkaa.

LPP:n superbrändit Sinsay, Cropp ja House Itikseen

Puolalaisen LPP:n portfolioon kuuluvista tuotemerkeistä Itikseen avaa alkuvuodesta 2023 Cropp ja House. Sinsay avaa myymälänsä Itikseen alkuvuodesta 2024.

“Meille on tullut paljon pyyntöjä avata Suomeen lisää liikkeitä. Itis on meille yksi tärkeimmistä isoista kauppakeskuksista, jossa näemme ison potentiaalin. Uskomme, että asiakkaat odottavat meitä Itikseen”, sanoo LPP Finland Oy:n toimitusjohtajan Kaidi Kask.

“Olemme iloisia, että LPP laajentaa Itikseen ensimmäisten joukossa, vahvistaen entisestään Itiksen muotivalikoimaa”, Jansen lisää.

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.