Hope joululahjakeräys

Uutiset Julkaistu 27.11.2023

Tule lahjoittamaan vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille joululahjoja Itiksen infopisteelle 2.-3.12. välisenä aikana!

Hope – Yhdessä ja Yhteisesti ry:n ja Itiksen perinteinen hyväntekeväisyyskampanja saapuu taas Itikseen! Hope ja Itis ovat tehneet yhteistyötä useiden vuosien ajan ja Itiksen asiakkaat ovat lahjoituksillaan toteuttaneet monen lapsen ja nuoren joululahjatoiveen.

Lahjoituksia voi tuoda Itiksen infopisteelle aukioloaikoina

  • la 2.12. klo 10-20
  • su 3.12. klo 12-18

Lasten ja nuorten lahjatoiveisiin voit tutustua infopisteellä 2.12. alkaen. Lahjatoiveet vaihtelevat askartelutarvikkeista ja kirjoista aina legoihin sekä lahjakortteihin. Eritoten teini-ikäiset ymmärtävät perheensä tilanteen ja toivovat usein käytännönläheisiä lahjoja, kuten pyyhettä tai pussilakanasettiä. Pienimmät toivovat eniten leluja, pelejä ja harrastusvälineitä.

Hyväntekeväisyysjärjestö Hope – Yhdessä ja Yhteisesti ry

Hope on vuonna 2009 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tavoitteena on antaa kaikille lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Hope on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö ja se toimii 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolella Suomea. 

Lämpimästi tervetuloa!

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.