HEED Finland avasi toimistotilat Itikseen

Uutiset Päivitetty 3.5.2024

HEED Finland on avannut upouudet toimistotilat meillä Itiksessä! HEED Finland sijaitsee Bulevardin toimistorakennuksessa 4. kerroksessa. Käynti kauppakeskuksen 1. kerroksesta Gigantin viereisellä hissillä. Kuvassa HEED Finlandin Terveys on rikkautta -hankkeen projektipäällikkö Aino Jones (vas.) sekä perustajajäsen, projektiasiantuntija ja sairaanhoitaja Emma Tamankag (oik.).

HEED Finland on organisaatio, jonka toiminta perustuu vahvasti ajatukseen, että terveys on kaikkien oikeus ja mahdollisuus. Tarjoamalla matalan kynnyksen terveysneuvontaa maahan muuttaneille, HEED Finland pyrkii tukemaan yksilöitä omassa terveydenhallinnassaan ja ennaltaehkäisemään kroonisten sairausten puhkeamista. Toiminta perustuu monipuoliseen tarjontaan, joka sisältää terveystarkastuksia, kulttuurisensitiivistä neuvontaa, liikuntaryhmiä sekä erilaisia tapahtumia ja webinaareja. Toimintaa rahoittaa STEA kolmivuotisen Terveys on rikkautta -hankkeen puitteissa.

Yksi HEED Finlandin keskeisistä tarjonnasta on terveystarkastukset, joissa mitataan esimerkiksi verenpaine, hemoglobiini, verensokeri, kolesterolitasot ja kehon koostumus. Näiden tietojen pohjalta tarjotaan yksilöllistä neuvontaa ja ohjausta, joka kattaa niin krooniset sairaudet kuin mielen hyvinvoinninkin. Lisäksi asiakkaille tarjotaan mahdollisuus osallistua erilaisiin liikuntaryhmiin sekä tapahtumiin ja webinaareihin, joissa käsitellään terveyteen liittyviä teemoja, erityisesti maahanmuuttajien näkökulmasta.

HEED Finlandin Toiminnan ytimessä on tieto ja yhteisöllisyys

HEED Finlandin toiminnan ytimessä on motto ”Tieto on valtaa”. Tärkeintä organisaatiolle on tarjota asiakkailleen tietoa ja tukea, jotta nämä voivat tehdä oikeita terveysvalintoja arjessaan. Yhteisöllisyys on keskeinen osa toimintaa, ja asiakkaita kannustetaan osallistumaan vertaisryhmiin ja varaamaan uusia aikoja terveystarkastuksiin puolen vuoden päähän, jotta mahdolliset muutokset voivat näkyä.

Itiksen slogan Tilaa olla Sinä heijastuu myös HEED Finlandin toimintaan. Yksilöllinen neuvonta ja tuki antavat jokaiselle tilaa olla oma itsensä, mutta samalla kannustavat terveempään ja paremminvoivaan elämään. HEED Finland uskoo, että tieto antaa mahdollisuuden elää enemmän oman näköistä elämää, oli kyse sitten terveydestä, hyvinvoinnista, koulutuksesta tai kotoutumisesta.

Tsekkaa lisätiedot ja reittiohjeet HEED Finlandin toimistolle täältä. Ajan pääset puolestaan varaamaan täältä. Tervetuloa!

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.