Enemmän iloa juhlakauteen ja ideoita pukinkonttiin XS Leluista

Uutiset Päivitetty 7.2.2024

Mitkä tuotteet ovat nyt lasten joululahjalistojen kärjessä? Selvitimme XS Leluilta top 5 lelut, jotka ovat hittejä tämän vuoden pukinkonttiin! Tsekkaa alta listaus tai kurkkaa XS Lelujen verkkosivustolta koko tuotevalikoima. XS Lelujen tuotevalikoima kattaa kaikki avainkategoriat, keskittyen uusimpiin trendeihin ja opettavaisiin tuotteisiin.

Esittelyssä XS Lelujen top 5 tuotteet juhlakauteen ja pukinkonttin.

 • bo. Puhuva nallekarhu, 46 cm
  Tämä puhuva nallekarhu on uusi paras ystäväsi! Ihastuttava ja pehmeä karhu herää henkiin puhetoimintansa avulla – nalle vastaa lapsen jokaiseen sanaan toistamalla kuulemansa. Halailtava ystävä tuo loputtomasti iloa ja mielikuvituksellisia keskusteluja!
 • Partypeli Twister Air
  Tässä klassikkopelin uudessa versiossa Twisterin pelaaminen ei ole enää sidottu mattoon, peliä on yhtä hauska katsoa kuin pelata – täysin uusi tapa muuttaa ruutuaika yhteiseksi peliajaksi! Pelaa peliä laittamalla ranteisiin ja nilkkoihin venyvät, värilliset nauhat ja jäljittele Twisterin värillisten pisteiden asentoa ruudulta. Kerää perhe ja ystävät kokoon peli-iltaan!
 • Goo Jit Zu -tuotteet
  Suosikkisankarit ovat liittyneet Heroes of Goo Jit Zu -tuoteperheeseen! Voit venyttää ja puristella näitä venytettäviä sankareita. Venyteltävien hahmojen joukosta löytyy kaikille limainen ystävä- Valittavana Batman, Spiderman, Hulk, Black Panther ja monta muuta!
 • Airbrush plus -pehmoeläimet
  Voit nyt tehdä pehmoeläimestäsi juuri sinun näköisesi! Koristele pehmosi tusseilla, kynäruiskulla ja erilaisilla sapluunoilla. Voit pestä tekemäsi koristelut ja aloittaa uudestaan alusta! Valitse mieleisesi pehmo koalan, -kissanpennun, -pandan, -yksisarvisen ja -koiranpennun joukosta. Herätä luovuutesi henkiin uuden ystäväsi kanssa!
 • Play-Doh -muovailuvahasetit
  Avaa ovet luovuuden maailmaan Play-Doh’n avulla! Näiden klassisten muovailuvahasettien joukosta löytyy pienille askartelijoille niin perinteisiä muovailuvahapakkauksia sisältäviä settejä, kuin edistyneempiä teemasettejä. Lapset voivat uppoutua leikeissään kokiksi, hammaslääkäriksi, kassahenkilöksi, kampaajaksi tai vaikka eläinlääkäriksi!

Kaikki tuotteet löydät Itiksen myymälästä! Lisäksi löydät XS Lelut eri kauppakeskuksista pääkaupunkiseudulta, Turusta, Tampereelta ja Oulusta. XS Lelut -myymälät ja koko tuotevalikoima verkkosivuilla.

Tervetuloa tutustumaan lelujen maailmaan ja kokemaan enemmän iloa!

XS Lelut -brändi kuuluu yksityisomisteiselle Anvol LTD:lle, joka on lelujen ja lasten tuotteiden jakeluun sekä vähittäiskauppaan erikoistunut yritys Pohjoismaissa, Baltiassa, Georgiassa ja Uzbekistanissa. Suomessa ensimmäinen XS Lelut -myymälä avattiin 2016 ja vuoteen 2023 mennessä myymälöitä on jo 11 kappaletta.

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.