Cropp nyt Itiksessä – urbaania katumuotia edulliseen hintaan

Uutiset Julkaistu 2.2.2023

Itiksen uusin vaatekauppa Cropp avasi ovensa tällä viikolla kauppakeskuksen ensimmäiseen kerrokseen! Cropp tarjoaa urbaania katumuotia edulliseen hintaan.

Katso avajaispäivän tunnelmia täältä!

Cropp on puolalainen vaateliike, joka haluaa kannustaa kaikkia ilmaisemaan itseään oman, uniikin tyylin kautta. Cropp tarjoaa streetwear- ja musiikkitrendeistä inspiroituneita vaatteita nuorille, ja valikoimasta löytyy myös trendikkäitä jalkineita sekä muita asusteita edulliseen hintaan.

”Haluamme tarjota etenkin nuorille suunnattuja trendikkäitä vaatteita street style -tyyliin. Suomessa ei oikein vastaavaa tarjontaa ole vastaavassa hintaluokassa”, Itiksen Cropp-myymälän myymäläpäällikkö Susan Lahti kertoo.

Kuvassa oikealta vasemmalle myymäläpäällikkö Susan Lahti ja työntekijät Emmi, Emmi ja Iris

Liikkeen avajaisia vietettiin Itiksessä maanantaina 30.1. hyvissä tunnelmissa, ja asiakkaatkin ovat ottaneet uuden myymälän vastaan suurella mielenkiinnolla. Avajaisviikolle Susan toivoo, että myymälään löytävät myös asiakkaat, joille Cropp on brändinä uusi tuttavuus. Itikseen avattu Cropp-vaateliike on Suomen toinen, ja uuden konseptin mukainen myymälä on Suomessa ainoa laatuaan.

”Täällä Itiksen liikkeessä meillä on käytössä uudistettu myymäläkonsepti, joka on toiseen Suomessa sijaitsevaan liikkeeseen nähden modernimpi, nuorekkaampi ja enemmän tätä päivää”, Susan kuvailee.

Valoisa, selkeä liiketila tekee shoppailusta miellyttävää ja antaa vaatteille tilaa loistaa kiinnostavilla designeillaan ja väreillään. Susan uskookin, että Cropp on haluttu lisä juuri Itiksen myymälävalikoimaan:

”Tällainen street style -henkinen pukeutuminen on tällä hetkellä todella suosittu ja trendikäs tyylisuunta nuorilla, etenkin täällä Itä-Helsingissä päin. Siksi meillä on vahva usko siihen, että täältä löytyy meille paljon potentiaalisia asiakkaita ja pystytään tarjoamaan heille sellaisia vaatteita, joilla he pystyvät ilmaisemaan itseään omalla tavallaan.”

Croppin filosofia perustuukin juuri siihen, että jokainen, niin asiakas kuin työntekijäkin, saa ilmaista itseään juuri sellaisena kuin on. Siksi Itiksen ”Tilaa olla sinä” -slogan sopii uudelle myymälälle kuin nenä päähän.  

”Meille kannattaa ehdottomasti tulla tutustumaan esimerkiksi laajaan farkkuvalikoimaan – niistä meillä löytyy montaa mallia, reilusti kokovalikoimaa ja hintakin on oikein hyvä laatuun nähden. Lisäksi meillä on paljon kivoja kenkiä kevääseen moneen eri makuun!” Susan suosittelee.

Tervetuloa tutustumaan uuteen myymälään!

Tsekkaa Cropp-myymälän aukioloajat täältä!

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.