AUTOILIJAN PALVELUT ITIKSESSÄ

Uutiset Päivitetty 25.6.2024

Itikseen on helppo tulla autolla, sillä ilmaista parkkitilaa löytyy jopa 1 600 parkkipaikan verran. Löydä Itä-Helsingin kattavimmat autoilijan palvelut!

Kauppakeskuksestamme löydät parkkitiloja kuudesta eri kerroksesta, niin kattamattomilta piha- ja kattoparkeiltamme kuin katetuista parkkihalleistamme – ja mikä parasta, pysäköinti on Itiksessä täysin maksutonta!

Ilmainen pysäköintiaika

Pysäköintihallimme ovat avoinna aina kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti. 
Katso tästä asiakaspoistumistiet kauppakeskuksen ollessa suljettu.

Veloituksettomat sähköautojen latauspisteet

Lataa sähköautosi ilmaiseksi asioidessasi Itiksessä! Maksuttomia sähköautojen latauspisteitä löydät meiltä 15 parkkipaikan verran, ja ne sijaitsevat kauppakeskuksemme -2. kerroksessa punaisessa ja sinisessä parkkihallissa.

Carwash

Itiksen autopesula Carwash tarjoaa autopesupalvelua kätevästi parkkihalleissamme! Carwash palvelupesulan löydät -1. kerroksen keltaisesta parkkihallistamme ja autojen itsepalvelupesulan -2. kerroksen sinisestä pysäköintihallistamme. Autojen pesupalveluiden lisäksi Carwash tarjoaa rengashotellipalvelun, ilmastointihuoltoa, otsonointia, rengastöitä, kestopinnoituksia sekä tuulilasien korjauksia ja vaihtoja. 

Kaikki autotarvikkeet yhden katon alta

Liikkeistämme löydät erilaiset autoilijan tarvikkeet. Esimerkiksi Clas Ohlsonista löydät laajan valikoiman autoilun tuotteita, mm. kuormapusseja jne.

Itiksen Gigantista saatavilla esim. autokamerat ja -laturit, GPS-laitteet, auton puhdistuspakkaukset sekä puhelintelineet ja pidikkeet älylaitteille. 

Pullonpalautusautomaatin kautta kierrätät helposti kauppareissusi ohessa autossa lojuvat lasi- ja muovipullot sekä tölkit. Pullojen palautusautomaatti sijaitsee heti -1. kerroksen keltaiseen parkkihalliin kulkevan sisäänkäynnin vieressä. Lue lisää Itiksen kierrätyspalveluista täältä.

CAP-Autokoulu

Löydät kauppakeskuksestamme laadukkaan CAP-Autokoulun Itäkeskuksen toimipisteen, jonka kautta voit suorittaa niin mopo- kuin henkilöautokortinkin. Laadukas ajokalusto, simulaattorit sekä mahdollisuus teorian suorittamiseksi etänä ovat nykyaikainen ja helppo tapa ajokortin suorittamiseen.

Tervetuloa nauttimaan helposta asioimisesta Itikseen!

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.