4 vinkkiä pikkujoulumeikkiin Stockmannilta

Uutiset Päivitetty 1.12.2023

Miten meikata pikkujouluihin? Testasimme Stockmannin meikkauspalvelua, ja kysyimme samalla ajankohtaiset meikkivinkit alkavaan pikkujoulukauteen. Lue vinkit alta!

  • Älä pelkää glitteriä

Mikä sopisikaan pikkujoulukauteen paremmin, kuin glitter? Pieni kimallus silmän sisänurkassa avaa katsetta kauniisti. Oikean sävyn valitsemalla se sopii loistavasti hillitympäänkin iltameikkiin – esimerkiksi kultainen glitter tuo sopivasti juhlallisuutta nyt pikkujoulukautta ajatellen.

  • Tee pohjameikistä pilvisen pehmeä

Tällä hetkellä meikkimaailmassa trendaa cloud skin -meikki – trendiin kuuluu luonnollinen, hyvin kosteutettu puolimattainen meikkipohja, joka saa ihon näyttämään pilvisen pehmeältä. Sen pariksi sopii loistavasti omaan ihonsävyyn sopiva glitter ja raikas huulimeikki.

  • Huulimeikissä saa olla rohkea

Huuliin saa valita rohkeita värejä, etenkin luonnolliseen silmämeikkiin yhdistettynä. Puna saa olla kosteutetun näköinen, ei täysin matta eikä täysin kiiltävä.

  • Suosi luomivärissä silmiesi sävyjä

Luomiväriin kannattaa nyt valita värejä, jotka sointuvat kauniisti omien silmien väriin. Sinisille silmille sopii loistavasti esimerkiksi hieman viileä, vihreään taittava, kuitenkin hillitty sävy. Ruskeille silmille taas punaiseen taittava ruskea, joka korostaa katsetta kauniisti kuitenkaan olematta liian sävy sävyyn silmien värin kanssa.

Mikä näistä vinkeistä lähtee testiin?

Jos haluat lisäapua juhlameikkiisi tai vain pientä hemmottelua, Stockmannin pika- tai iltameikillä saa vaivatta näyttävän lookin niin pikkujouluihin kuin muihinkin kauden tapahtumiin. Palvelun voi varata verkosta, puhelimitse tai paikan päällä. Mikäli nettisivuilta ei löydy sopivaa aikaa, voit jättää myös yhteydenottopyynnön.

Hinnasto:

Pikameikki 40 €

Ilta- tai arkimeikki 70 €

Häämeikki (sis. Koemeikin) 150 €

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.