Posti- ja pakettipalvelut Itiksessä

Artikkeleita ja tarinoita Päivitetty 6.4.2023

Päivittäisen asioinnin lomassa hoidat Itiksessä helposti myös postiasiat. Itiksestä löydät nimittäin niin pakettiautomaatit kuin kirjelaatikonkin!

Ilahduta kauempaa asuvaa ystävää tai perheenjäsentä perinteisellä kortilla, kirjeellä tai isommalla lahjalähetyksellä. Hoida helposti myös verkkokauppaostoksiesi nouto sekä tuotepalautukset postin automaattien avulla.

Kauppakeskus Itiksestä löydät postin automaatin -1. kerroksesta Tokmannilta. Kyseiseltä Smartpost-pakettiautomaatilta voit noutaa sinulle lähetetyt paketit sekä lähettää paketteja eteenpäin. Löydät kirjelaatikon kirjepostin lähettämistä varten Tallinnanaukiolta. 

Postin pakettiautomaatin sekä kirjepalvelut, kuten postimerkit löydät myös Itiksen Tallinnanaukion R-Kioskilta. Kyseinen R-Kioski toimii myös Schenker noutopisteenä, lisäksi myymälä tarjoaa Ärrä-pakettipalveluita.

Muista lähettää onnittelukortit sekä lahjapaketit ajoissa! Kauniita ja persoonallisia postikortteja löydät useista Itiksen myymälöistä. Runsas valikoima kortteja elämän eri hetkiin ja juhlaan löytyy etenkin Itiksen Suomalaisen Kirjakaupan ja Stockmannin valikoimista. 

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.