Itiksen terveyspalvelut

Artikkeleita ja tarinoita Päivitetty 12.10.2022

Itiksestä löydät kattavat Itä-Helsingin alueen terveyspalvelut niin lääkärin vastaanotolle, lastenlääkärille kuin fysioterapiaankin!

Lääkäripalvelut

Laajan palvelun Lääkärikeskus Aava tarjoaa Itäkeskuksen toimipisteellään niin yleis- ja erikoislääkäripalveluja kuin työterveyshuoltopalveluitakin. Palveluvalikoimaan kuuluvat myös röntgen, laboratorio sekä pientoimenpiteet. Toimipisteen löydät Itiksen Terveyspalvelut-alueelta 2. kerroksesta. Sisäänkäynti tapahtuu joko sisäkautta S-Marketin käytävältä tai suoraan Itäkadun puolelta katutasosta. 

Itäkeskuksen Poliklinikka sijaitsee Itiksen Toimistot B -osassa ja sisäänkäynti vastaanotolle tapahtuu joko Turunlinnantieltä katutasosta, tai kauppakeskuksen kolmannen kerroksen kattoparkin kautta.

Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema on yksityinen lasten ja nuorten erikoislääkäripalveluita tarjoava lääkäriasema. Pikkujätin erikoislääkärit sekä terapeutit tarjoavat monipuolisia palveluita lasten ja nuorten ohella myös perheille. Itä-Helsingin toimipiste toimii myös koko perheen rokotusasemana. Pikkujätti sijaitsee Itiksen toisen kerroksen Terveyspalvelut-alueella. 

Terapiapalvelut  

Fysiokeskus Itäkunto auttaa ammattitaidolla kehon hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Palvelukokonaisuus koostuu osteopatiasta, fysioterapiasta, alaraaja-analyyseistä, neurologisesta fysioterapiasta, hieronnasta, akupunktiosta, kinesioteippauksista, tukipohjallisista, kuumakivi- ja imukuppihieronnoista sekä kuntosalista.

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.