Pääsiäinen Itiksessä

Tapahtumat Päivitetty 21.3.2024

Pääsiäistä vietetään Itiksessä lauantaina 23.3. Päivän aikana koko perhe pääsee muun muassa ihastelemaan upeita My Little Pony -hahmoja ja seuraamaan taikatemppuja!

Pääsiäistä vietetään Itiksessä lauantaina 23.3. ja päivä on taikaa täynnä! Päivän aikana pääsee seuraamaan My Little Pony hahmojen esiintymisiä sekä tutustumaan poneihin!

Lisäksi innostutaan taikureista, koristellaan pajunkissoja ja etsitään pääsiäismunia. Pääsiäismunien löytäjille on luvassa herkullisia yllätyksiä. Tapahtumapäivää on juontamassa Sanna Laitinen.

Tapahtuman aikataulu lauantaina 23.3.

Ohjelma keskusaukiolla

  • My Little Pony lavashow klo 11.00, 13.00 ja 15.00
  • My Little Pony Meet & Greet klo 12.00, 14.00 ja 16.00
  • Taikuri Taija Taika ja Mahtava Sammiini klo 11.30, 12.30, 13.30, 14.30 ja 15.30
  • Suklaamunajahti klo 11-17 – Etsi Itikseen piilotettuja pahvisia pääsiäismunia ja voita yllätyspalkinto! Palauta pahvinen pääsiäismuna Burger Kingin edustalle ja saat palkinnon.
  • Pajunkissojen askartelua klo 11-17 – Sinellin askartelupiste, 2. kerros Eatiksen edusta

Pssst! Virpomiskierrokselle tarvitsee ehdottomasti pääsiäiseen sopivan kasvomaalauksen. Sunnuntaina 24.3. Itiksessä on luvassa kasvomaalausta.

Vinkkejä pääsiäisen viettoon

  • Koristelkaa pääsiäismunat lempiväreillä! Lapset voivat koristella munia esimerkiksi maalaamalla tai liimaamalla niihin erilaisia koristeita. Koristellut munat voi ripustaa kotiin piristämään pääsiäistä.
  • Kuka löytää pääsiäispupun piilottamat suklaamunat? Järjestäkää hauska yhteinen leikkimielinen peli, jossa suklaamunia piilotetaan ja löytäjä saa pitää!
  • Pääsiäisen pyhät ovat hyvä tilaisuus viettää laatuaikaa perheen, sukulaisten tai vaikka ystävien kanssa. Pyhinä onkin hyvin aikaa pelata lautapelejä, käydä elokuvissa tai pyörähtää ulkoilemassa!
  • Pääsiäiseen kuuluu myös hyvä ruoka. Herkuttele vaikka pääsiäislampaalla tai pasha-juustokakulla. Lapsille voi myös järjestää leivontahetkiä, joissa tehdään erilaisia pääsiäisherkkuja.

Itiksen yli 120 myymälää sekä 40 kahvilaa ja ravintolaa palvelevat virpomisviikonloppuna normaalisti. Pääsiäisen pyhien poikkeusaukioloajat löydät täältä.

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.