Maailman terveyspäivä

Tapahtumat Päivitetty 29.3.2023

Maailman terveyspäivää vietetään 7.4. Terveyspäivä on jokavuotinen juhlapäivä, joka on samalla myös maailman terveysjärjestö WHO:n perustamispäivä. Itiksessä terveyspäivää juhlitaan teemaan sopivalla ohjelmalla torstaina 6.4.!

Maailman terveysjärjestö täyttää 75 vuotta

Vuonna 2023 maailman terveysjärjestö WHO täyttää 75 vuotta. Maailman terveyspäivää on siis vietetty jo 75 vuoden ajan. Päivää vietetään maailmanlaajuisesti aina 7. huhtikuuta ja sen tarkoituksena on lisätä tietoa terveyden tärkeydestä sekä motivoida kohti terveellisempiä elämäntapoja.

Maailman terveyspäivä on tärkeä tapahtuma ympäri maailmaa sillä se yhdistää terveysalan ammattilaisia, järjestöjä, hallituksia ja yksilöitä yhteistyöhön terveyden edistämiseksi. Paremman terveyden saavuttamiseksi tarvitaan yhteisöllisyyttä ja siksi haluamme myös osaltamme olla mukana juhlistamassa tätä päivää.

Maailman terveyspäivän ohjelmaa Itiksessä

  • Careerian lähihoitajakoulutuksen piste keskusaukiolla klo 13-16 – tule tutustumaan lähihoitajakoulutukseen sekä mittaamaan verenpaineesi maksutta! Lapsille on myös luvassa askartelupiste.
  • Careerian hoiva-avustaja koulutuksen piste infoympyrällä klo 13-16 – Careerian opiskelijat kertomassa hoiva-avustaja koulutuksesta! Lisäksi pisteellä kehonkoostumusmittausta, käsihygieniatestausta, muistipelejä sekä kasvomaalausta lapsille.
  • Elixian kuntotestausta klo 13-19 keskusaukiolla – osallistu kuntotestiin ja voita neljän kuukauden ilmainen jäsenyys Itiksen Elixiaan!

Lue lisää Maailman terveyspäivästä WHO:n sivuilta!

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.