Maailman terveyspäivä

Tapahtumat Päivitetty 29.3.2024

Maailman terveyspäivää vietetään 7.4. Terveyspäivä on jokavuotinen juhlapäivä, joka on samalla myös maailman terveysjärjestö WHO:n perustamispäivä. Itiksessä terveyspäivää juhlitaan teemaan sopivalla ohjelmalla sunnuntaina 7.4.!

Maailman terveysjärjestö täytti 75 vuotta vuonna 2023

Maailman terveyspäivän ohjelmaa 7.4.

Elixia vipunostopito skabat klo 12-16 keskusaukiolla – Miten hyvin pärjäät vipunostopito skabassa? Tule testaamaan keskusaukiolle miten kauan jaksat pitää painoja ilmassa. Elixian työntekijät ovat ottamassa aikaa kisailijoiden taidonnäytteistä ja voittajalle on luvassa kuukauden ilmainen jäsenyys Elixiaan!

Tsekkaa sneak peak video Itiksen Instagramista, harjoittele etukäteen ja osallistu samalla arvontaan.

Psst. Itiksen Elixia tarjoaa huhti-toukokuussa Itiksen someseuraajille ainutlaatuisen tilaisuuden liittyä jäseneksi 15 % alennuksella. Ota siis meidän Instagram, TikTok tai Facebook seurantaan ja lunasta etu! Tarjous on voimassa 1.4.-31.5.2024, edun voit lunastaa ELIXIA Itiksessä tai netissä käyttämällä yrityskoodia 700p47305rpt4.

Mikä on maailman terveyspäivä?

Maailman terveyspäivää on vietetty jo 76 vuoden ajan. Päivää vietetään maailmanlaajuisesti aina 7. huhtikuuta ja sen tarkoituksena on lisätä tietoa terveyden tärkeydestä sekä motivoida kohti terveellisempiä elämäntapoja.

Maailman terveyspäivä on tärkeä tapahtuma ympäri maailmaa sillä se yhdistää terveysalan ammattilaisia, järjestöjä, hallituksia ja yksilöitä yhteistyöhön terveyden edistämiseksi. Paremman terveyden saavuttamiseksi tarvitaan yhteisöllisyyttä ja siksi haluamme myös osaltamme olla mukana juhlistamassa tätä päivää.

My health, My right

Vuoden 2024 teemana on ”My health, My right”. Ympäri maailmaa miljoonien ihmisten terveyteen liittyvät oikeudet ovat yhä enemmän uhattuina. Tästä syystä maailman terveysjärjestö WHO on valinnut kyseisen teeman vuodelle 2024.

Tämän vuoden teema on valittu puolustamaan kaikkien oikeutta muun muassa laadukkaisiin terveyspalveluihin, koulutukseen ja tietoon, puhtaaseen ilmaan ja juomaveteen sekä kunnollisiin työ- ja ympäristöolosuhteisiin.

Lue lisää Maailman terveyspäivästä WHO:n sivuilta!

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.