Itis Halloween

Tapahtumat Päivitetty 25.10.2023

Meillä vietetään Halloweenia lauantaina 28.-29.10.!

Halloweenina vieraillaaon Otusten Kartanossa! Ilkikurinen Idän noita on muuttanut Otusten Kartanoon ja haluaa esitellä sinut uusille ystävilleen. Omituiset otukset ovat kuitenkin kovia keppostelijoita, joten uskallatko tarttua tarjoukseen ja astua vierailulle?

Tapahtuma järjestetään 2. kerroksessa Eatiksen ja Clas Ohlsonin välisessä tilassa. Halloween seikkailu on maksuton ja soveltuu koko perheelle. Sen läpi kuljetaan tarinan saattelemana sekä arvoituksia ratkoen.

Halloween-tapahtuman aikataulu

  • Lauantaina 28.10. klo 12-18
    • Lauantaina klo 16-18 myös Sirkus Magentan työpaja! Tervetuloa kokeilemaan jongleerauksen saloja ja ihmettelemään jongleeraavan zombin temppuja.
  • Sunnuntaina 29.10. klo 12-17

On Halloween seikkailun aika!

Idän Noita on päättänyt kutsua sinut vierailulle suureen ja salaperäiseen Otusten Kartanoon, mutta ei mille tahansa vierailulle! Kartanon Otukset ovat halloweenin kunniaksi keppostelleet ja piilottaneet Idän Noidan lakin. Idän Noita tarvitsee kipeästi apuasi lakkinsa etsinnässä. Kartanossa piilee arvoituksia ratkottavaksi, joiden avulla löydät vastaukset noidan lakin piilopaikasta. Lakin löytäjälle on luvassa löytöpalkkio!

Vierailun aikana pääset kulkemaan Luurankojen puutarhan läpi, valoa heijastavien kasvien sekä luisten ystävien joukossa, tämän jälkeen luvassa on Idän Noidan Keittiö, jossa on paljon
pulputtavia kattiloita ja salaperäisiä ainesosia! Keittiöstä matkasi jatkuu Otusten Leikkihuoneeseen, jossa pääset kokeilemaan Otusten outoja leikkejä. Seikkailu kartanossa päättyy Monstereiden makuuhuoneeseen, joka ei olekaan mikään perinteinen makuuhuone, vaan pomppulinna!

Hyppää mukaan Halloween seikkailuun koko perheen voimin!

Psst. Tsekkaa myös liikkeiden Halloween-tarjoukset alta ja Elixian Halloween viikon ohjelma täältä!

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.