Itis Block Party

Tapahtumat Päivitetty 5.7.2024

Valmiina iloiseen päivään lasten kanssa tai viihdyttävään iltaan hyvän musiikin parissa? Itis Block Party järjestetään Tallinnanaukiolla ja kauppakeskuksen sisätiloissa lauantaina 6.7.2024!

Itis Block Party järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa! Luvassa on ohjelmaa niin perheen pienimmille kuin aikuiseenkin makuun. Lasten tapahtuma on ajoitettu iltapäivään ja aikuisten artistit iltaan.

Sää näyttää nyt valitettavasti siltä, että pientä sadetta saattaa olla ilmassa, mutta ei hätää! Jaamme ilmaiseksi kertakäyttösadetakkeja sisällä infopisteellä Halosen vieressä!

Ohjelmaa lapsille ja aikuisille

Lapsia on viihdyttämässä Tallinnanaukion lavalla muun muassa Aarne Alligaattori ja Mimi & Kuku. Lisäksi päivän mittaan nähdään myös Sirkus Magentan sirkusesityksiä. Aikuisempaan makuun illalla esiintyy muun muassa Hassan Maikal ja Paleface & DJ Leijonamieli.

Artistien ja esiintyjien lisäksi tapahtumassa on mukana Itiksen kauppahalliin avaavia toimijoita kuten Seksico Tacos, Momochi ja Vanhan Porvoon Jäätelötehdas. Anniskelupuolen hoitaa Tallinnanaukion toimijat Husky Lounge Bar ja Momento!

Myös Tempur on mukana tapahtumassa ja pitää onnenpyörää Burger Kingin edustalla klo 14-17! Palkintoina muun muassa lahjakortteja, nukkumisergonomian kirja ja tietysti lapsille lakuja sekä hedelmä tikkareita.

Tsekkaa alta tarkempi tapahtumaohjelma sekä aikataulu ja tule viihtymään Itiksen Block Partyille!

Tapahtumaohjelma

Lapset – Tallinnanaukion lava klo 14-17.15

 • klo 14.00-14.30 Mimi & Kuku Show
 • klo 14.30-15.00 Mimi & Kuku Meet & Greet
 • klo 15.00-15.30 Sirkus Magenta
 • klo 15.30-16.00 tauko 30 min (taustamusiikkia)
 • klo 16.00-16.45 Aarne Alligaattori Show
 • klo 16.50-17.15 Aarne Alligaattori Meet & Greet
Mimi & Kuku
Aarne Alligaattori

Lisäksi kauppakeskuksesta löytyy ohjelmaa perheen pienimmille klo 13-19!

 • Pallomerilinnat – keskusaukio
 • Pinssi- ja siirtokuvatatuointipiste – 2. kerros Ahaan Tam Sang ravintolan vieressä

Upea artistikattaus illalle – Tallinnanaukion lava klo 17-21.15

Tapahtuma päättyy klo 21.15.

Paha Vaanii DJs
Pihlaja
Good Boys
Hassan Maikal
Paleface

TALLINNANAUKIO TAPAHTUMAN RAKENNUKSEN, TAPAHTUMAN JA PURUN YHTEYDESSÄ

Tapahtuman rakennuksen aikana, itse tapahtuman aikana, sekä purun aikana Tallinnanaukion alueella ja lähiympäristössä käytetään poikkeusjärjestelyjä, joiden yhteydessä alueella liikkumista saatetaan rajoittaa tapahtuman toimesta sekä kulkemista ohjata. Tapahtuman turvallisuudesta vastaavan Securitas Eventsin toimesta.

 • Kartassa vihreät nuolet opastavat tapahtuma-alueen pääasialliset kulkureitit
 • Punainen nuoli kuvaa katkoviivoin merkittyä aluetta, joka on joko suljettu kokonaaan tai osin suljettu, eikä läpikulku ole välttämättä mahdollista
 • Keltainen nuoli osoittaa kiertoreitin suunnan
 • Oranssi nuoli osoittaa mahdollisen sulun alueen ollessa täynnä.

Liiketilojen välittön läheisyys

Tapahtuma-alueen viereisiin liiketiloihin varmistetaan esteetön kulku tapahtuman ajan. Tässä opastamassa ovat tapahtuman järjestyksenvalvojat. Mikäli kartassa vasemmalla puolella olevat portaat ovat kiinni, alueen reunoja pitkin sekä Hansakujan Jalankulkusillan tai sen vieressä olevan rappukäytävän kautta on kulku liiketiloihin.

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.