HEED Finland Terveystarkastus pop-up 2.7.

Tapahtumat Julkaistu 27.6.2024

HEED Finland on tarjonnut huhtikuusta lähtien Itiksen toimistollaan ilmaista terveysneuvontaa ja terveystarkastuksia maahanmuuttajille ja pakolaisille. Terveystarkastukset ja niiden pohjalta annettu kulttuurisensitiivinen terveysneuvonta ovat olleet todella suosittuja, ja sijainti Itiksessä on toiminut maahanmuuttaneille asiakkaille.

Tiistaina 2.7. HEED Finland jalkautuu Itiksen keskusaukiolle kello 10-12 kertomaan toiminnastaan ja kannustamaan terveellisempiin elämäntapoihin. Tervetuloa keskustelemaan kanssamme terveysasioista! Annamme ilmaista terveysneuvontaa, teemme kehonkoostumusmittauksia, ja ohjaamme tarvittaessa terveydenhuollon pariin. Samalla voimme tarvittaessa varata ajan neuvontaan toimistollemme Itiksen 4. kerrokseen kesätauon jälkeen heti elokuusta alkaen. Pop-up tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille.

HEED Finland on vuonna 2018 perustettu järjestö, joka työskentelee maahan muuttaneiden ja pakolaisten terveyden, koulutuksen ja kotoutumisen edistämiseksi. Terveys on rikkautta – Health is Wealth -hanke edistää maahanmuuttajien ja pakolaisten terveystietoisuutta ja ehkäisee kroonisia sairauksia maahan muuttaneiden keskuudessa.

Tsekkaa lisätiedot ja reittiohjeet HEED Finlandin toimistolle täältä. Ajan pääset puolestaan varaamaan täältä. Tervetuloa!

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.