Kaikki jouluun Itiksestä

Itiksestä löydät kerralla lahjat perheelle, sukulaisille sekä ystäville. Tutustu lahjaideoihin tällä sivulla!

Joulu lähestyy ja Itiksen liikkeet ovat täynnä jouluinspiraatiota sekä lahjaideoita! Liikkeistä löydät kaiken tarvittavan muun muassa joulun kattaukseen, koristeluun ja paketointiin. Ota haltuun joulun parhaat lahjaideat sekä inspiroivimmat tuotteet tältä sivulta ja suuntaa jouluostoksille Itikseen.

Itiksen liikkeet ja ravintolat palvelevat rajoitetuin aukioloajoin joulun pyhinä. Tsekkaa tarkemmat aukioloajat täältä ja räätälöi viime hetken jouluostosten aikataulu sinulle sopivaksi.

Joulun lahjaideoita ja inspiraatiota

Kenties jotain lämmintä ja pehmeää? Alpakka Shop myy ihanan pehmeitä ja jalkaa kiristämättömiä alpakkavillasukkia. Lisäksi valikoimasta löytyy mm. aitoa poron- sekä lampaannahkaa olevia nahkahanskoja! Alpakka Shopin löydät Itiksen 1. kerroksesta Keskusaukiolta.

Round pop-upista keskusaukion läheisyydestä löydät makeat vegaaniset donitsit jouluherkutteluun ja jouluiset kukat tai kukka-asetelmat voit napata mukaan Flowers pop-up pisteeltä Roundin naapurista. Suomalaista designia tarjoaa puolestaan Finlayson ja Stockmannin joulupuodista löydät upeita koristeita.

Mitäpä olisi joulu ilman Finnkinon sarjalippuja? Vuodelle 2023 on luvassa paljon vauhdikkaita ja viihdyttäviä leffauutuuksia. Kätevin tapa leffailla on ostaa Finnkinon sarjalippuja, jotka käyvät kaikkiin näytöksiin. Tsekkaa Itiksen Finnkinon ohjelmisto sekä tuotteet täältä.

Alta löydät lisää Itiksen liikkeiden joululahjaideoita omannäköiseen jouluun!

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.