Uusia avauksia Itiksessä

Itis uudistuu Julkaistu 11.9.2023

Itiksen kansainvälisen päivittäistavarakaupan tarjoama vahvistuu entisestään, kun Alanya Market avaa uuden liikkeensä Itiksessä marraskuussa. 

Alanya Market avaa 2 000 neliön kokoisen ruoka- ja elintarvikemyymälän Piazzan alueelle, Stockmannin alakertaan. Lähi-idän tuotteisiin erikoistunut päivittäistavarakauppaketju laajentaa Itiksen jo entisestään monipuolista etnisten ruokakauppojen valikoimaa.

“Etnisten tuotteiden valikoimamme on poikkeuksellisen laaja. Ei tarvitse olla kotikokkia kummempi ruoanlaittaja, etteikö meiltä löytäisi inspiraatiota arjen aterioihin. Erikoistuotteiden ja autenttisten valmisruokien lisäksi meillä on monipuolinen kattaus arjen perustarpeisiin muun muassa hedelmiä, vihanneksia ja yrttejä”, sanoo Alanya Marketin kauppias Emin Gurmuc

”Alanya Market on tervetullut lisäys, joka täydentää Itiksen ruoka- ja elintarvikevalikoimaa sekä monipuolistaa Piazzan alueen vuokralaistarjontaa. Itis kokee myös muita uudistuksia, kun New Yorkerin lippulaivamyymälä avaa ovensa vuoden lopussa ja Sinsay heti alkuvuodesta 2024. Koko kauppakeskukselle loistava lisäys on myös tänä vuonna Bulevardille avaava uusi Nike-myymälä ”, kertoo kauppakeskusjohtaja Christoffer Jansén.


Kauppahalli kauppakeskuksessa

Itikseen tulevan kauppahallin rakennustyöt alkoivat Pasaasin alueella elokuussa. Kauppahallista tulee löytymään perinteisten kauppahallitoimijoiden kuten mm. leipomon, kala- ja lihakauppiaan lisäksi myös kahviloita ja ravintoloita. 

“Koko toteutus kauppahallista kauppakeskuksessa on ainoaa laatuaan Suomen markkinoilla, ja odotamme innolla kesää 2024, jolloin uudistuksen on määrä olla valmis. Kauppahallin vuokrattavasta pinta-alasta suurin osa on jo vuokrattu, joista esimerkkeinä mm. Porvoon Jäätelötehdas, Momochi ja Round”, sanoo kauppakeskusjohtaja Christoffer Jansén.

“Artesaanijäätelömme syntyy Vanhan Porvoon Jäätelötehtaalla paikallisia raaka-aineita kunnioittaen ja alusta asti käsityönä. Itiksen kauppahallista käsin pääsee siis jo ensi kesänä korkealaatuisen jäätelöelämyksen äärelle”, sanoo Samuli Wirgentius, Jäätelömestari Vanhan Porvoon Jäätelötehtaalta. 

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.